Gear

Η Nothing ετοιμάζεται να λανσάρει neckband ακουστικά και power bank

H Νοthing του Carl Pei ετοιμάζεται να λανσάρει δύο νέα προϊόντα, neckband ακουστικά και power bank, στο κοντινό μέλλον.

Σύντομα θα μπορείτε να αποκτήσετε το Nothing Neckband Pro, καθώς ένα τέτοιο προϊόν εντοπίζεται σε μια πλατφόρμα πιστοποίησης. Δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες ή λεπτομερείς τεχνικές προδιαγραφές. Από την πλατφόρμα μπορούμε να μάθουμε μόνο το πιθανό όνομα μοντέλου (“Neckband Pro”) και τον αύξοντα αριθμό (B164). Είναι πιθανό η Nothing να κυκλοφορήσει τα buds υπό το brand CMF.

Το CMF, το οποίο κυκλοφόρησε στις αρχές Αυγούστου του 2023, είναι το πιο προσιτό sub-brand της Nothing. Ο Pei έχει υποσχεθεί προσιτές συσκευές που είναι πιστές στη σχεδιαστική και τεχνολογική φιλοσοφία της Nothing. Λιγότερο από δύο μήνες αργότερα, η CMF κυκλοφόρησε ένα smartwatch (60 δολάρια), ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών (40 δολάρια) και έναν φορτιστή.

Όσον αφορά στο power bank, οι πληροφορίες είναι ακόμη λιγότερες. Δεν υπάρχουν ούτε εικασίες για το brand με το οποίο θα έρθει.

Η επόμενη μεγάλη παρουσίαση για τη Nothing προφανώς είναι η ανακοίνωση του Nothing Phone (2a) που θα μπορούσε να γίνει στα τέλη Φεβρουαρίου 2024. Αυτό θα είναι πιο budget friendly, με τις φήμες να λένε ότι θα κοστίζει τη μισή τιμή του Nothing Phone 2. Ο ειδικός τεχνολογίας Roland Quandt λέει ότι θα υπάρχουν διαθέσιμες δύο παραλλαγές – μια 8/128 GB και μια /256 GB.

Το Nothing Phone 2a αναμένεται να έχει ένα chipset MediaTek Dimensity 7200, ένα σετάρισμα διπλής κάμερας με δύο αισθητήρες 50 megapixel στο πίσω μέρος και μια αρκετά γενναιόδωρη μπροστινή κάμερα 32 megapixel. Όσον αφορά την οθόνη,  περιμένουμε μια 6,7 ιντσών FHD+ AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.