Nvidia Shield TV: Θα έχει κυλινδρικό σχεδιασμό και τρίγωνο τηλεχειριστήριο

Nvidia Shield TV, Nvidia Shield TV: Θα έχει κυλινδρικό σχεδιασμό και τρίγωνο τηλεχειριστήριο

Τους τελευταίους μήνες έχουμε δει αρκετά leaks για το Nvidia Shield TV. Οι πηγές συνήθως είναι το Google Play Console, το Bluetooth Sig, και άλλες σελίδες πιστοποιήσεων. Αυτή τη φορά το Nvidia Shield TV εμφανίστηκε στο Amazon και έτσι μάθαμε περισσότερα για τη συσκευή.

Σχεδιασμός

Αρχικά, η καταχώρηση στο Amazon, η οποία έχει διαγραφεί, αποκάλυψε ότι το Nvidia Shield TV θα έχει νέο τηλεχειριστήριο και θα υποστηρίζει Dolby Vision. Έπειτα, η συσκευή θα έχει κυλινδρικό σχήμα και μήκος 6,5 ίντσες.

Nvidia Shield TV, Nvidia Shield TV: Θα έχει κυλινδρικό σχεδιασμό και τρίγωνο τηλεχειριστήριο

Σε κάθε πλευρά της βλέπουμε να υπάρχουν θύρες και γρίλιες εξαερισμού. Στη μία πλευρά του Shield TV βλέπουμε τη θύρα HDMI, τον αναγνώστη καρτών microSD και το κουμπί απενεργοποίησης. Αντίστοιχα, στην άλλη πλευρά, υπάρχει μόνο η θύρα τροφοδοσίας και μία Ethernet.

Η Nvidia διαφημίσει τον streamer ως μία συσκευή με stealthy σχεδιασμό χάρη στον οποίο μπορούμε να κρύψουμε τον κύλινδρο πίσω από το σύστημα ψυχαγωγίας της οικίας μας.

Χαρακτηριστικά

Το Nvidia Shield TV είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Nvidia Tegra X1+, ο οποίος προσφέρει 25% γρηγορότερη απόδοση σε σχέση με τον πρόγονο του, επιτρέπει την αναπαραγωγή περιεχομένου σε 4K HDR και υποστηρίζει Dolby Vision και Dolby Atmos.

Nvidia Shield TV, Nvidia Shield TV: Θα έχει κυλινδρικό σχεδιασμό και τρίγωνο τηλεχειριστήριο

Το συνολικό βάρος του Shield TV είναι 136 γραμμάρια, στο εσωτερικό του θα βρούμε 8GB επεκτάσιμο χώρο αποθήκευσης, και το τριγωνικό τηλεχειριστήριο του streamer έχει backlit κουμπιά. Τέλος, η τιμή του είναι στα 150 δολάρια Αμερικής ή περίπου 135 ευρώ.

Nvidia Shield TV, Nvidia Shield TV: Θα έχει κυλινδρικό σχεδιασμό και τρίγωνο τηλεχειριστήριο

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear NVIDIA

Nvidia GeForce RTX 40 Super: Ανακοινώθηκε η νέα σειρά καρτών γραφικών

Η Nvidia ανακοίνωσε την ενημερωμένη σειρά καρτών γραφικών GeForce RTX 40 Super, τις RTX 4080 Super, RTX 4070 Ti Super και RTX 4070 Super.

Business NVIDIA

Nvidia GeForce RTX 4090: Χιλιάδες κάρτες γραφικών μετατρέπονται σε ΑΙ κάρτες στην Κίνα

Η Nvidia GeForce RTX 4090 είναι η κορυφαία κάρτα γραφικών της εταιρείας για gaming. Βασίζεται στο τσιπ AD102.

Gear NVIDIA

Ο υπερυπολογιστής Eos της NVIDIA έσπασε το δικό του ρεκόρ εκπαίδευσης AI

Η εκπαίδευση ενός μεγάλου γλωσσικού μοντέλου μπορεί να διαρκέσει εβδομάδες, μήνες, ακόμη και χρόνια για να ολοκληρωθεί ανάλογα με το hardware.

Business NVIDIA

Το Ην. Βασίλειο επενδύει $273 εκατομμύρια σε πανίσχυρο υπερυπολογιστή με ΑΙ

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσε μια επένδυση 273 εκατομμυρίων δολαρίων για την κατασκευή του πιο ισχυρού υπερυπολογιστή της, του Isambard-AI.