ODROID-U2, Mini PC με τετραπύρηνο επεξεργαστή και 2GB μνήμη RAM

Είσαι ο Κύρος Γρανάζης, σου αρέσει να πειραματίζεται με το ανοιχτό λειτουργικό σύστημα Linux ή Android; Η νέα εξελιγμένη γενιά “open development platform” της Hardkernel είναι εδώ και ονομάζεται ODROID-U2. Πάνω σε αυτή τη micro πλακέτα θα βρεις τετραπύρηνο επεξεργαστή Samsung Exynos 4412 Prime χρονισμένο στο 1.7GHz, μνήμη RAM 2GB, δύο θύρες USB 2.0 καθώς και μια θύρα Ethernet 10/100Mbps.

Η συσκευή απευθύνεται σε developers ή σε όλους όσους έχετε το μεράκι και την όρεξη να στήσετε το δικό σας mini PC συνδιάζοντας το αξεσουάρ που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Επεξεργάστηκε την 3 Δεκεμβρίου 2012 8:20

Σχόλια

  • Υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδεθεί κάρτα τηλεορασης ή δορυφορική κάρτα. Εκει υπερέχουν τα win ακόμα..

  • @sosimple: Έχει usb θύρα οπότε και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντίστοιχο tuner, εξάλλου τι λειτουργικό νομίζετε ότι τρέχουν οι περισσότερες τηλεοράσεις που έχουν media player;

  • Στο site τους λένε οτι το στέλνουν με Fedex η EMS, μηπως ξερει κανεις αν θα πληρώσω τελωνείο;

  • @giannischania για την αξία του κανονικά πρέπει να πληρώσεις, ωστόσο θα είναι μικρό το πακέτο και πιθανόν να περάσει χωρίς να ελεγχτεί. Προτίμησε EMS γιατί ακόμα και αν σταματήσει στο τελωνείο θα βγάλεις πολύ πιο εύκολα (και φθηνότερα) άκρη με τα ΕΛΤΑ Courier παρά με την ORBIT που αντιπροσωπεύει την FedEx.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.