Οι τηλεοράσεις OLED 2023 της LG είναι έως και 70% φωτεινότερες

lg oled, Οι τηλεοράσεις OLED 2023 της LG είναι έως και 70% φωτεινότερες

Νέα σειρά τηλεοράσεων OLED ετοιμάζει η LG για το 2023, οι οποίες θα περιλαμβάνουν μια λειτουργία Brightness Booster Max ανά pixel που, σε ορισμένα μοντέλα της σειράς G3, υπόσχεται έως και 70 τοις εκατό φωτεινότερη εικόνα.

Οι G3, C3 και Z3 με δυνατότητα 8K χρησιμοποιούν νέο επεξεργαστή a9 Gen 6 που προσφέρει αναβάθμιση AI, χαρτογράφηση τόνου HDR και ευκρίνεια εικόνας βάσει αντικειμένων. Το τσιπ είναι βασικό για την επεξεργασία ήχου AI που παρέχει ήχο surround 9.1.2 καναλιών από τα ενσωματωμένα ηχεία. Η LG φέρνει μια WOW Orchestra που χρησιμοποιεί τα ηχεία της τηλεόρασης για να συμπληρώσει την έξοδο από τις νεότερες μπάρες ήχου της μάρκας.

Οι τηλεοράσεις OLED του 2023 διαθέτουν μια πλατφόρμα webOS 23 που απαιτεί πολύ λιγότερo scroll, με μόνο δύο σελίδες περιεχομένου εφαρμογών. Τα προσωπικά προφίλ, οι προσαρμόσιμες γρήγορες ρυθμίσεις και οι προτάσεις λέξεων-κλειδιών αναζήτησης βάσει τεχνητής νοημοσύνης προσαρμόζουν την εμπειρία στα γούστα του χρήστη, ενώ η υποστήριξη Matter θα βοηθήσει το συγχρονισμό με συμβατές έξυπνες οικιακές συσκευές.

Η Z3 παραμένει η ναυαρχίδα με οθόνες 8K 77 και 88 ιντσών, αλλά η G3 είναι πλέον κατάλληλη για τοποθέτηση σε τοίχο χάρη στη σχεδίαση μηδενικού κενού. Είναι διαθέσιμο σε μεγέθη που κυμαίνονται από 55 ίντσες έως 97 ίντσες, αν και θα δείτε την αύξηση της φωτεινότητας κατά 70 τοις εκατό μόνο στις εκδόσεις 55, 65 και 77 ιντσών. Η C3 εκτείνεται μεταξύ 42 ιντσών και 83 ιντσών και φέρει τον τυπικό ενισχυτή φωτεινότητας.

Πλέον δεν υπάρχει άλλη σειρά Α, με την LG να θεωρεί τώρα τη σειρά B3 την αρχική της προσφορά OLED. Αυτή έχει το μικρότερο τσιπ a7 Gen 6 χωρίς ενίσχυση φωτεινότητας, αλλά το πάνελ είναι 4K στα 120 Hz και έχει επιλογές 55, 65 και 77 ιντσών.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

2023 OLED ή qd-oled αξιζει να δωσεις το τετραψηφιο πλεον?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.