Κερδίστε εξωτερική μπαταρία Sony 2000mAh, Διαγωνισμός on-the-fly

Επιστροφή των διαγωνισμών on-the-fly (στο φτερό) στο Techblog με ένα χρήσιμο δώρο, εξωτερική μπαταρία της Sony χωρητικότητας 2000 mAh για να έχετε έξτρα ενέργεια παντού. Διαθέτει υποδοχή USB για να συνδέετε οποιοδηποτε συμβατό καλώδιο φόρτισης και να έχετε έξτρα ρεύμα σε οποιοδήποτε κινητό ή gadget, κάμερα, φωτογραφική μηχανή.

update: Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε και νικητής είναι το σχόλιο-συμμετοχή Νο.24, δείτε το βίντεο της κλήρωσης εδώ. Ο νικητής έχει ενημερωθεί με email! Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας.

update: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Μέσα στην εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση. Καλή επιτυχία σε όλους.

Όροι Συμμετοχής, παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά:
1. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό on-the-fly με δώρο μια (1) εξωτερική μπαταρία Sony CP-ELS 2000mAh θα πρέπει να αφήσετε απλά ένα σχόλιο-συμμετοχή αναφέροντας πόσο πολύ αγαπάτε το Techblog!

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται απόψε το βράδυ στις 22:30 και ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email και θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα αποστολής.

Παρακαλώ αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή ο κάθε ένας. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες!

Σημαντικό!
– Μην επιλέξετε «να ενημερώνεστε για νέα email» γιατι θα σας έρχονται όλες οι συμμετοχές!
– Επίσης υπάρχει περίπτωση να μην εμφανιστεί αμέσως το σχόλιο-συμμετοχή, μην ανυσηχήσετε.

Επεξεργάστηκε την 19 Μαρτίου 2012 21:18

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.