OnePlus Buds: Προσφέρουν 7 ώρες συνεχούς ακρόασης με τιμή 89 ευρώ

, OnePlus Buds: Προσφέρουν 7 ώρες συνεχούς ακρόασης με τιμή 89 ευρώ

Πέραν του πολυαναμενόμενου OnePlus Nord 5G, η OnePlus ανακοίνωσε επίσημα και τα πρώτα της TWS, τα οποία προσφέρουν έως και 7 ώρες συνεχείς ακρόασης μουσικής χωρίς τη θήκη και έρχονται με τιμή 89 ευρώ.

Τα OnePlus Buds προσφέρουν πλούσιους τόνους, καθαρά φωνητικά και βαθύτερο μπάσο χάρη στο δυναμικό driver των 13.4 χιλιοστών. Επιπλέον, προσφέρουν στερεοφωνικό 3D ήχο με υποστήριξη Dolby Atmos σε συμβατές συσκευές. Τα ακουστικά έχουν πιστοποίηση IPX4, οπότε ο ιδρώτας ή το νερό δε μπορεί να τα επηρεάσει. Επιπλέον προσφέρουν πλοήγηση μέσω gestures, μέσω επιλογών για double tap και long press.

, OnePlus Buds: Προσφέρουν 7 ώρες συνεχούς ακρόασης με τιμή 89 ευρώ

Πέραν των παραπάνω, με μόλις 10 λεπτά φόρτισης είναι ικανά να προσφέρουν επιπλέον 10 ώρες χρήσης, μαζί με τη μπαταρία της θήκης. Μαζί με τη θήκη των 430mAh τα OnePlus Buds φτάνουν τις 30 ώρες συνεχείς ακρόασης. Προς το παρόν τα ακουστικά είναι διαθέσιμα σε λευκό και μπλε χρώμα, με την επιλογή Gray να γίνεται διαθέσιμη τον Αύγουστο. Οι αποστολές των OnePlus Buds θα ξεκινήσουν στις 27 Ιουλίου.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus Open 2: Φήμες ότι θα έχει τεράστια μπαταρία

Η αγορά των αναδιπλούμενων φαίνεται ότι θα γίνει πλουσιότερη καθώς η OnePlus ετοιμάζεται να φέρει τη δεύτερη γενιά του OnePlus Open.

Gear OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord Buds 3 Pro και Watch 2R: Επίσημα τα νέα wearables

Η OnePlus ανακοίνωσε ένα ολόκληρο οικοσύστημα συσκευών με το Nord 4 και το OnePlus Pad 2 να κερδίζουν το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής.

Smartphones featured OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord 4: Με μεταλλικό σώμα και μοναδικό σχεδιασμό

Tο OnePlus Nord 4 παρουσιάστηκε με σχεδιασμό που έρχεται σε αντίθεση με τις τρέχουσες τάσεις και επιλέγει ένα μεταλλικό unibody.

Gear OnePlus

OnePlus Pad 2: Ανακοινώθηκε με SD 8 Gen 3 και μπαταρία 9.510 mAh

Το πρώτο flagship Android tablet, το OnePlus Pad 2 έφτασε και είναι πανομοιότυπο με το OnePlus Pad Pro για την αγορά της Κίνας.