OnePlus: Έβγαλε θήκη για το iPhone 6s

Ποιος είπε ότι η OnePlus λανσάρει αξεσουάρ μόνο για τα δικά της smartphones; Η κινέζικη startup έκανε την έκπληξη και ανακοίνωσε μια θήκη για τα iPhone 6 και iPhone 6s της Apple. H θήκη είναι ήδη διαθέσιμη στο επίσημο κατάστημά της με τιμή στα 19.99 ευρώ. Με αυτή την κίνηση η OnePlus θέλει αν δείξει ότι είναι κάτι παραπάνω από ένας πωλητής Android.

Η νέα OnePlus Sandstone Case είναι κατασκευασμένη από polycarbonate και στο χέρι προσφέρει την ίδια αίσθηση με το OnePlus 2. Η OnePlus την προτείνει σε όσους έχουν τα iPhone 6 ή iPhone 6s (όχι iPhone 6 Plus aκαι iPhone 6s Plus) ή σε όσους θέλουν να την προσφέρουν ως δώρο.

Η θήκη, όπως και όλες οι υπόλοιπες, θα κάνει το κινητό πιο βαρύ και παχύ καθώς έχει διαστάσεις 138.7×70.2×10.5 χλστ. και βάρος 20 γρ.

Για περιορισμένο διάστημα προσφέρει την Sandstone iPhone θήκη μαζί με μια πρόσκληση για το OnePlus X. Όσοι λοιπόν θέλουν μια θήκη για το iPhone τους με το logo της OnePlus, δεν έχουν παρά να μπουν στη σελίδα της και να την αγοράσουν.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 2 Δεκεμβρίου 2015 13:36

Σχόλια

  • Κίνηση marketing, κλέβει απο το hype του iPhone αφού το σήμα της oneplus μπαίνει πάνω από το μήλο της apple

  • Με αυτή την κίνηση η OnePlus θέλει αν δείξει ότι είναι κάτι παραπάνω από ένας πωλητής Android, θέλει να μας υπενθυμίσει ότι είναι ένας ΚΙΝΕΖΟΣ πωλητής. Ένας πωλητής δηλαδή χωρίς ταυτότητα... Βγάζω ότι να'ναι, εκτός από κινητά που όντως είναι καλά. Δεν μ'άρεσε αυτή η κίνηση κι ας το έκανε καθαρά για δωρεάν διαφήμιση (με τη προοπτική κάποιου κέρδους επειδή όντως την πουλάει) αφού θα μπει σε κάθε τεχνολογικό site σαν άρθρο.

  • Γιατι να την παρει καποιος για το iPhone του;
    Ασχημη, ακριβη και ογκοδης...
    Δεν βλεπω λογο να την αγορασει καποιος, περαν του να διαφημισει την OnePlus.

  • τρομερο μαρκετινγκ....απιστευτη ιδεα....εαν το βαλει το 1% του πλανητη πανω απο iphone θα εχει τζαμπα διαφημηση.....καλα το πανε....οι παραπανω απο μενα που απαντησαν (οι προηγουμενοι 3 προφανως δεν αντιλαμβανονται το μαρκετινγκ, η δεν εχουν σχεση με εμποριο) ας μπει το σημα παντου.!!!!

  • Το sandstone έχει απίστευτη αίσθηση στο χέρι. Καμία σχέση με οτιδήποτε πλαστικό έχω πιάσει στα χέρια μου.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.