OnePlus: Παρουσίαση στις 3 Μαρτίου για κάτι διαφορετικό από smartphone

, OnePlus: Παρουσίαση στις 3 Μαρτίου για κάτι διαφορετικό από smartphone

Η OnePlus India ανακοίνωσε επίσημα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ότι στις 3 Μαρτίου θα παρουσιάσει ένα νέο προϊόν το οποίο όμως δεν θα είναι κανένα από τα τρία OnePlus 8 τα οποία αναμένεται να φέρει η Κινεζική εταιρεία στην αγορά το επόμενο διάστημα.

Την πληροφορία ότι η OnePlus δεν θα παρουσιάσει τους διαδόχους των OnePlus 7T και 7T Pro έφερε η OnePlus UK μέσα από τον δικό της επίσημο λογαριασμό. Συγκεκριμένα η OnePlus UK αναφέρει ότι η εταιρεία δεν αναπτύσσει ένα smartphone ή εμπορικό προϊόν.

Μέχρι και αυτήν την στιγμή είναι άγνωστο τι ακριβώς έχει στο μυαλό της εταιρεία καθώς στο διαδίκτυο δεν υπάρχει κάποια φήμη ή πληροφορία γύρω από ένα τέτοιο project. Να υπενθυμίσουμε ότι η OnePlus έφερε στην αγορά τον Σεπτέμβρη τις πρώτες δικές της τηλεοράσεις υπό την ονομασία OnePlus TV ενώ κατά την διάρκεια της MWC 2020 έγινε η παρουσίαση του OnePlucs Concept One.

Περιμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία να δούμε τα σχέδια της OnePlus καθώς είναι δύσκολο να μαντέψουμε. Μήπως έχετε εσείς κάτι στο μυαλό σας; Πείτε μας στα σχόλια.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

Ισως δουμε το ηλεκτρικο αμαξι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.