OnePlus TV: Έρχεται 26 Σεπτεμβρίου με 4K HDR, ψηφιακό βοηθό και κάμερα

OnePlus TV, OnePlus TV: Έρχεται 26 Σεπτεμβρίου με 4K HDR, ψηφιακό βοηθό και κάμερα

Πριν αρκετούς μήνες η OnePlus είπε ότι θεωρεί πρώιμη τεχνολογία τις foldable συσκευές και ότι η ασύρματη φόρτιση είναι πολύ αργή. Έτσι, αντί να επενδύσει χρόνο σε αυτές τις τεχνολογίες θα ασχοληθεί με τη δημιουργία άλλων συσκευών, όπως τηλεοράσεις και αξεσουάρ αυτοκινήτου.

Τις τελευταίες ημέρες άρχισαν να κυκλοφορούν πληροφορίες και αναφορές για την επερχόμενη έξυπνη τηλεόραση OnePlus TV. Σύμφωνα με μία αποκλειστική αναφορά του Mysmartprice, η smart TV θα κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, η ημερομηνία αυτή απέχει κατά πολύ από το σήμερα, οπότε αρκετά μπορεί να αλλάξουν.

Μέχρι τώρα γνωρίζουμε ότι η OnePlus TV θα γίνει διαθέσιμη την Κίνα, την Ινδία και την Αμερική σε τέσσερα μεγέθη, 43 ίντσες, 55 ίντσες, 65 ίντσες και 75 ίντσες. Οι παραπάνω πληροφορίες προέρχονται από ένα πλήθος καταχωρήσεων στο Bluetooth SIG.

OnePlus TV, OnePlus TV: Έρχεται 26 Σεπτεμβρίου με 4K HDR, ψηφιακό βοηθό και κάμερα

Η OnePlus προμηθεύεται πάνελ από την TPV Display Technologies Pvt. Ltd. η οποία δεν παράγει OLED. Επιπλέον, η OnePlus TV εμφανίστηκε στο BIS, γραφείο ινδικών προτύπων, και από ότι φαίνεται δεν θα είναι όλες οι εκδόσεις OLED, τουλάχιστον από τα συμφραζόμενα.

Ωστόσο, το MySmartPrice αναφέρει πως η OnePlus μπορεί να έχει πολλαπλούς προμηθευτές οθονών και δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι θα υπάρξουν μοντέλα χωρίς OLED πάνελ.

Κατά τα άλλα, η OnePlus TV θα τρέχει Android και θα προσφέρει καλύτερη συνδεσιμότητα σε σχέση με άλλες έξυπνες τηλεοράσεις. Στην τηλεόραση θα βρούμε χαρακτηριστικά όπως 4K HDR, ψηφιακό βοηθό, Bluetooth 5.0 και κάμερα.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.