Gear

OnePlus TV: Το επόμενο βήμα στη διασκέδαση και τη συνδεσιμότητα στο σπίτι

Ο CEO της OnePlus, Pete Lau, επιβεβαίωσε πως η εταιρεία ετοιμάζει το OnePlus TV, το επόμενο μεγάλο βήμα της εταιρείας στη διασκέδαση και τη συνδεσιμότητα στο σπίτι.

Ο ιδρυτής και CEO της OnePlus ανακοίνωσε πως η εταιρεία θα ασχοληθεί και με έναν άλλον τομέα πέρα από τα smartphone, ονομάζοντας το project σαν OnePlus TV, ένα νέο είδος smart TV που θα επιτρέπει τη σύνδεση του smartphone με την τηλεόραση και τη συνεισφορά του στη διασκέδαση σε μεγαλύτερο βαθμό από κάθε άλλο προϊόν.

Αυτό που έγινε ξεκάθαρο είναι πως δεν πρόκειται για ένα απλό προϊόν αλλά ένα premium flagship προϊόν που θα χρησιμοποιήσει όλη την εμπειρία από τα smartphone που η OnePlus έχει αποκομίσει, τόσο σε επίπεδο software όσο και σε hardware. Επιπλέον ο Pete Lau τόνισε πως η τωρινή κατάσταση των smart TV φαίνεται αρκετά παραδοσιακή στις υπηρεσίες που προσφέρουν ενώ η χρήση του Internet σε αυτές δεν είναι αυτή που πρέπει σύμφωνα με το πόσο συνδεδεμένοι είμαστε όλοι σε επίπεδο συσκευών και υπηρεσιών.

Τέλος, ο μεγάλος στόχος της OnePlus είναι να ανεβάσει το περιβάλλον στο σπίτι αναφορικά με τη διασκέδαση και τη συνδεσιμότητα σε ένα άλλο επίπεδο όπως και την ποιότητα του ήχου, της εικόνας και του ρόλου που θα έχουν τα smartphone της OnePlus σε αυτό το νέο προϊόν.

Πηγή

Σχόλια

  • Pete ασε τα καουμποϊλίκια εκεί που δεν σε παίρνει, κούμπωσε 855 στο 6Τ, ρίξε τις τιμές σε επίπεδο 3Τ-5 , να τρελαθουμε κ να γίνει χαμός!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.