OnePlus Watch: Αναβάλλεται επ’ αόριστον η κυκλοφορία του

OnePlus Watch, OnePlus Watch: Αναβάλλεται επ’ αόριστον η κυκλοφορία του

Φαίνεται πως παρά τις μέχρι τώρα αναφορές και την προετοιμασία από την ίδια τη OnePlus, η κυκλοφορία του OnePlus Watch αναβάλλεται. Σύμφωνα με τον γνωστό leakster Max J., η OnePlus αποφάσισε να μην κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο της smartwatch, χωρίς καν να υπάρχει νέα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ίσως δε δούμε ποτέ τελικά κάποιο smartwatch από την εταιρεία, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με το teaser που μας έκανε η OnePlus στο Twitter λίγες ημέρες πριν. Ακόμα πιο περίεργο είναι ότι το OnePlus Watch πήρε πιστοποίηση IMDA πριν το teaser στο Twitter, οπότε μάλλον μιλάμε για απόφαση της τελευταίας στιγμής, όπως ακριβώς είχε γίνει και το 2016.

Από την άλλη, φαίνεται αρκετά περίεργο που η OnePlus δεν έχει βγάλει ακόμα κάποιο smartwatch. Η Oppo έχει ήδη κυκλοφορήσει τη δική της πρόταση, ενώ όλες οι κατασκευάστριες εταιρείες έχουν ήδη στην αγορά κάποιο smartwatch. Όπως και να έχει, αφού δε το είδαμε μαζί με τα Nord N10 5G και Nord N100, ίσως όντως δε δούμε ποτέ το OnePlus Watch.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.