Optoma Pico Projector, Home Cinema on The Go!

Είμαι πολύ υπέρ των pocket λύσεων σε ότι αφορά τα αγαπημένα μας gadget, αλλά κάποιες φορές αισθάνομαι έναν ενοχλητικό περιορισμό όταν πρέπει να στριμώξω τη προσοχή μου στη μικρή οθόνη του iPhone, του iPod μου ή οποιουδήποτε PMP. Και όταν μάλιστα ταξιδεύω και θέλω να σκοτώσω την ώρα μου βλέποντας ταινία, καταλήγω συνήθως με πονοκέφαλο. Ο Pico βιντεοπροβολέας της Optoma είναι ιδανικός για προβολή video και on-the-spot παρουσιάσεων όπου και αν βρίσκεστε.

Οι διαστάσεις του Optoma Pico Projector είναι 103x50x15 χλστ. και έχει βάρος μόλις 114 γραμμάρια, έτσι ώστε να μπορείς να τον έχεις κυριολεκτικά στην τσέπη σου. Μπορεί να προβάλει εικόνες σε μέγεθος ως 60’’, με διάρκεια ζωής της μπαταρίας του να αγγίζει τις δύο ώρες – αρκετές δηλαδή για μια ταινία (εκτός αν θες να ξαναδείς τον Τιτανικό!). Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνδέσεις το κινητό σου τηλέφωνο, την βιντεοκάμερα ή το media player (απαραίτητο AV out) και να απολαύσεις τα πάντα σε κανονικές διαστάσεις με contrast 1000:1 σε οποιαδήποτε επιφάνεια! Μπορείτε να το φορτίσετε είτε με USB είτε με το δικό του καλωδιάκι αλλά η διάρκεια ζωής της λάμπας όμως, φτάνει τις 20.000 ώρες και είναι δυστυχώς αναντικατάστατη.

Και αν το δεύτερο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό, εκτός από τη παρακολούθηση ταινιών, είναι να προβάλετε τις φωτό σας από το Facebook ή το Flickr, σκεφτείτε πόσο χρήσιμο μπορεί να είναι στα επαγγελματικά σας ταξίδια όπου πάντα υπάρχουν οι “must beam something onto the wall” στιγμές για να σας βοηθήσουν να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Τώρα όσο για το αν χωρά στη τσέπη σας , αυτό είναι σίγουρο, αφού θα πρέπει να την αδειάσετε για να το αποκτήσετε στη τιμή περίπου των 400 δολάρια που αναμένεται να έχει σε 2 βδομάδες που θα κυκλοφορήσει.

Επεξεργάστηκε την 7 Δεκεμβρίου 2008 15:29

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.