Panasonic Lumix DMC-FZ38, 12 Megapixels και βίντεο AVCHD Lite

Η Panasonic παρουσιάζει την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Lumix DMC-FZ38 με δυνατότητα εγγραφής βίντεο υψηλής ευκρίνειας (High Definition) AVCHD Lite. Ο υψηλής ποιότητας φακός της LEICA DC VARIO ELMARIT είναι ευρυγώνιος 27mm με μεγάλο οπτικό ζουμ 18x. H DMC-FZ38 ενσωματώνει τον αναβαθμισμένο O.I.S. (Οπτικό Σταθεροποιητή Εικόνας) που τώρα λέγεται POWER O.I.S. και για την πολύ γρήγορη αυτόματη εστίαση.

Ο φακός zoom 18x κάνει εύκολη τη φωτογράφιση τόσο των κοντινών θεμάτων όσο και των μακρινών τοπίων. Το ισχυρό zoom μπορεί να αυξηθεί ακόμη περισσότερο φτάνοντας το 35.2x με τη λειτουργία Extra Optical Zoom (Επιπλέον Οπτικό Zoom). Η ανάλυση των 12,1 Megapixels επιτρέπει μεγάλες μεγεθύνσεις των φωτογραφιών χωρίς να χάνεται καθόλου λεπτομέρεια και τη δυνατότητα να αποκόψετε και να ξεχωρίσετε μέρος της αρχικής φωτογραφίας σας πριν την εκτύπωση.

H Panasonic DMC-FZ38 ενσωματώνει τον νέο επεξεργαστή εικόνας Venus Engine HD που χρησιμοποιείται για την εγγραφή βίντεο HD και επιπλέον εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια μπαταρίας (470 φωτογραφίες).

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.