Panasonic Lumix ZX1, Πολύ λεπτή με ευρυγώνιο φακό και 12 Megapixel

Η Panasonic παρουσιάζει την ψηφιακή μηχανή Lumix DMC-ZX1 από τη νέα σειρά ZX που χαρακτηρίζεται από το ισχυρό zoom και από ένα εντυπωσιακά λεπτό και συμπαγές σώμα. Ο ερυρυγώνιος φακός 25 mm, με οπτικό ζουμ 8x, καθιστά εύκολο να φέρει κανείς το θέμα πολύ κοντά ενώ η γρήγορη αυτόματη εστίαση (AF), συνδυασμένη με τη γρήγορη έναρξη 1,1 δευτ., δίνει στη ZX1 τη δυνατότητα να συλλάβει και την πιο φευγαλέα στιγμή.

Η ανάλυση των 12,1 Megapixel επιτρέπει μεγάλες μεγεθύνσεις των φωτογραφιών χωρίς να χάνεται καθόλου λεπτομέρεια, ή τη δυνατότητα να αποκόψετε και να ξεχωρίσετε μέρος της αρχικής φωτογραφίας σας πριν την εκτύπωση.

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η βελτίωση του ήδη γνωστού και πετυχημένου Οπτικού Σταθεροποιητή Εικόνας (ΜΕGA O.I.S.). O νέος εξελιγμένος POWER O.I.S. είναι τώρα σχεδόν δύο φορές πιο αποτελεσματικός στη σταθεροποίηση της εικόνας σε σύγκριση με τον MEGA O.I.S., ειδικά σε κραδασμούς χαμηλής συχνότητας, όπως π.χ. τη στιγμή που πιέζεται το πλήκτρο της φωτογράφισης.

Η οθόνη 2,7 ιντστών που προσφέρει άνετη και με λεπτομέρεια απεικόνιση του θέματος, η μεγάλη διάρκεια μπαταρίας (έως 330 λήψεις) και το σώμα από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο κάνουν την Panasonic DMC-ZX1 ακαταμάχητη.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.