Philips Dual, Τηλεκοντρόλ με QWERTY πληκτρολόγιο

Η τηλεόραση ετοιμάζεται να γίνει το πολυμεσικό κέντρο του σπιτιού μας. Με σύνδεση στο ίντερνετ και εφαρμογές ειδικά σχεδιασμένες για αυτή θα αποτελέσει το κέντρο ελέγχου όλων των ηλεκτρονικών συσκευών μας. Η μεγάλη της οθόνη είναι ιδανική για τον έλεγχο και τη χρήση ενσύρματων και ασύρματων συσκευών που θα είναι συνδεδεμένες σε αυτή αλλά και στο ίντερνετ.

Σε αυτό το πλαίσιο ξεκινάει και η παρουσίαση έξυπνων τηλεκοντρόλ με έξτρα δυνατότητες όπως το Philips Dual με πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο για εύκολη και άμεση εισαγωγή αλφαριθμητικών χαρακτήρων. Γιατι είναι κουραστικό να κάνεις search στο YouTube με το απλό τηλεχειριστήριο!

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 9 Σεπτεμβρίου 2010 10:55

Σχόλια

  • Η τηλεόραση είναι το μόνο μέσο που θέλω να εξελιχθεί. Θέλω να γίνει ένα πραγματικό μέσο ψυχαγωγίας. Να πηγαίνεις στο μενού και να βλέπεις ταινίες. Να πηγαίνεις στο μενού και να επιλέγεις μουσική να ακούς μουσική. Όλα μέσα της. Κάτι σαν Apple TV (τυχαίο το παράδειγμα γιατί δεν ξέρω κάτι παρόμοιο :P).

    Μπράβο στη κίνηση της Philips, πολύ ωραία και πρωτοποριακή.

  • Το Nokia Communicator μου θυμίζει στο οριζόντιο του, γιατι να μην ειναι και ασύρματο τηλέφωνο; :)

    • Kostas, που κολλάει τώρα αυτό;
      Μου αρέσει που ο isidoros αναπτύσει την σκέψη του και δεν σχολιάζει με ένα ξερό "ωραίο" ή "δεν μου αρέσει".

  • @giannis Ναι, η γυναίκα θα άλλαζε σε ΑΝΤ1 "Χιλιες κ μια νύχτες" και μετα θα επερνε την φίλη της στο τηλεφωνο, μετα κάτσε να αλλάξεις κανάλι για να δείς μπάλα στο Μέγκα. :)

  • Sorry , τηλέκοντρολ τηλέορασης και να είναι και ασύμαρτος;Το τηλέκοντρολ εγώ το βλέπω στο μέλλον να μην ύπαρχει για τις λείτουργίες που το έχουμε συνηθήσει να κάνει (θα αλλάζει και κανάλια) αλλά θα είναι παράλληλα και το μέσο με το οποίο θα διαχειριζόμαστε την τηλέοραση .

    Προσωπικά θα ήθελα στη τελεόραση η οθόνη της να είναι σαν της τέχνολογίας που είχε δειξεί ο Κώστας με τις μελλοντίκες όθονες (μιλώ για έκεινον τον υπολογιστη) .

    Η τηλεόραση μου φαντάζει εμένα τέλεια ενα πολύμεσικο κέντρο όπως λέει ο Κώστας.

  • @cVlachakis και μένα μου αρέσει από αυτή την άποψη...όμως αν πχ κάνεις ένα τεστ αύριο για μια Maserati από κάτω θα δεις σχόλιο του φίλου να φέρνει την κουβέντα στην apple...

  • @Κώστα, αν έχει υποδοχή για iPod... :P Πλάκα κάνω.
    Ρε, το Apple TV το είπα γιατί δεν ξέρω κάτι ανάλογο από άλλη εταιρία. Το είπα κιόλας...

  • Επι της ουσίας, καλό το τηλεκοντρόλ αλλά μέχρι που να φτάσει; με τόσα tablets-pads που σύντομα θα βγούνε στην αγορά, γιατί να μην έχουμε αυτα για τηλεκοντρόλ; Και ποιο βολικά, και με περισσότερες δυνατότητες. Θα μπορείς να χειρίζεσαι απο την τηλεόραση μέχρι τον φωτισμό και πολλά άλλα.

  • Άντε...σε λίγο να έχουμε και προφυλακτικά με προτζέκτορα και WiFi... έτσι ώστε να ευχαριστιούνται και οι παντρεμένες ποῦ κοιτάνε μονίμως το νταβάνι.... XD πάντως καλό αυτό... εξελίσεται η ανθρωπότητα... ;)

  • Aναμφιβολα πολυ χρησιμο και θα γινει must για ολες τις μελλοντικες web tvs.Οι τελευταιες ομως χρειαζονται ακομα πολυ δουλεια αφου τουλαχιστον αυτες που δοκιμασα στην εκθεση 3D στο Γκαζι, μου φανηκαν αρκετα αργες και δυσχρηστες.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.