Pixel Watch: Νέες φωτογραφίες το δείχνουν φορεμένο

Pixel Watch, Pixel Watch: Νέες φωτογραφίες το δείχνουν φορεμένο

Χρήστης του Reddit μας δίνει την ευκαιρία να δούμε το επερχόμενο Pixel Watch φορεμένο στον καρπό. Ο tagtech414, ο οποίος μοιράστηκε προηγουμένως υποτιθέμενες εικόνες του wearable που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, ισχυρίζεται ότι το βρήκε σε ένα εστιατόριο. Στις νέες φωτογραφίες μπορούμε να δούμε το στρογγυλό μέρος χωρίς το λουράκι.

Pixel Watch, Pixel Watch: Νέες φωτογραφίες το δείχνουν φορεμένο

Αν και δεν έχει καταφέρει ακόμα να εκκινήσει τη συσκευή, ο tagtech414 μας δίνει μια ξεκάθαρη εικόνα του πως θα είναι φορεμένο το Pixel Watch.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν δύσκολο να περαστεί το λουράκι την πρώτη φορά, αλλά όταν πέρασε ήταν πολύ σταθερό. Πρόκειται για ένα λουράκι από «μαλακή σιλικόνη με καλή ελαστικότητα και δεν φαίνεται να δείχνει πολύ άσχημα δαχτυλικά αποτυπώματα/λάδι». Έχει πλάτος 20 mm, σε σύγκριση με τουλάχιστον 22 mm του Apple Watch.

Pixel Watch, Pixel Watch: Νέες φωτογραφίες το δείχνουν φορεμένο

Ο tagtech414 υποστήριξε ότι το ρολόι είναι πολύ άνετο και σημείωσε ότι «είναι σαν να μην είναι καν εκεί». Όπως επισημαίνει, «η κορώνα ΔΕΝ χώνεται στο πίσω μέρος του χεριού μου όταν λυγίζω τον καρπό μου προς τα πίσω ή όταν πληκτρολογώ».

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.