Gear

Pixel Watch: Προ των πυλών δύο νέες εφαρμογές – Έρχονται Gmail και Ημερολόγιο Google

Η Google εργάζεται δυναμικά για να βελτιώσει την εμπειρία των χρηστών του Pixel Watch εφαρμόζοντας όλο και περισσότερες ενημερώσεις λογισμικού με τη μορφή εφαρμογών. Αυτό είναι και το πλάνο της εταιρείας όσων αφορά πρακτικές αλλαγές στις εφαρμογές Gmail και Calendar.

Εφόσον είστε κάτοχος του έξυπνου ρολογιού της Google, θα πρέπει να βασιστείτε στην εφαρμογή Ατζέντα για τον χειρισμό οποιωνδήποτε εργασιών που σχετίζονται με το ημερολόγιο. Βεβαίως η εφαρμογή εμφανίζει προβλήματα, καθώς σας δείχνει μόνο έως και τρεις ημέρες ραντεβού, αλλά το μόνο που μπορείτε να κάνετε με αυτά είναι να διαβάσετε τις πληροφορίες του. Δεν υπάρχει επιλογή δημιουργίας νέων συμβάντων ή επεξεργασίας για τα υπάρχοντα.

Όσων αφορά το mail σας τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα, καθώς η μόνη ενέργεια που μπορείτε να εκτελέσετε εκεί είναι να ανοίξετε το email μόλις εμφανιστεί μια ειδοποίηση, η οποία στη συνέχεια εξαφανίζεται και δεν είναι πλέον προσβάσιμη. Ακόμη δεν είναι γνωστό εάν οι χρήστες θα μπορούν να γράφουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να δημιουργούν νέα συμβάντα ημερολογίου με τις εφαρμογές Gmail και Ημερολόγιο επάνω στις οποίες εργάζεται η Google, αλλά ισχυρίζονται ότι οι εφαρμογές θα προσφέρουν μια “πλήρη” εμπειρία.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Σπύρος Τζάνης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.