PlayStation 5 Digital TRELOS ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

, PlayStation 5 Digital TRELOS ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Update: 22/3/2021:
Ο τυχερός που κέρδισε το PlayStation 5 Digital είναι ο “John M” (https://www.youtube.com/channel/UCpjRe4Y0iCwQDaXKbYpIPIw).
Ο νικητής έχει ενημερωθεί ώστε να προχωρήσει η αποστολή του δώρου. Η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει σήμερα και σε όλα τα social media του Techblog.

TRELOS διαγωνισμός από το Techblog με δώρο το PlayStation 5 Digital και τρελή καρναβαλική διάθεση! Ένα PlayStation 5 που έχουμε παραγγείλει απο τα μέσα του περασμένου Νοεμβρίου και προορίζαμε για διαγωνισμό μέσα στα Χριστούγεννα του 20.

Τελικά όμως το PS5 έκανε κάτι μήνες να παραδοθεί και έφτασε στα χέρια μας 4 μήνες μετά! Και να λοιπόν που παραμένουμε πιστοί σε ότι έχουμε υποσχεθεί (στον εαυτό μας δηλαδή μιας και δεν είχαμε ανακοινώσει ποτέ ότι ετοιμάζουμε τον συγκεκριμένο διαγωνισμό).

PLAYSTATION 5 Digital από το Techblog με αγάπη για ένα μοναδικό τυχερό νικητή!

Ο διαγωνισμός τρέχει αποκλειστικά στο κανάλι μας στο YouTube.

Δείτε το βίντεο και δηλώστε συμμετοχή!

Εκεί θα πρέπει να κάνετε subscribe αν δεν είστε ήδη συνδρομητές και να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από το βίντεο. Αν θέλετε κάντε και ένα share το video σε Facebook ή/ και Instagram!

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 21/3 και ο νικητής θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 22/3 με σχόλιο στο βίντεο, στα Social Media του Techblog, αλλά και εδώ στο άρθρο της ανακοίνωσης του διαγωνισμού.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Ακολουθούν ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ διαγωνισμοί, οπότε stay tuned!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.