PowerBeats 4: Ασύρματα ακουστικά με H1 Chip a la Apple Airpods

PowerBeats 4 ασύρματα ακουστικά, PowerBeats 4: Ασύρματα ακουστικά με H1 Chip a la Apple Airpods

PowerBeats 4 ασύρματα ακουστικά, PowerBeats 4: Ασύρματα ακουστικά με H1 Chip a la Apple Airpods

Έμπιστες πηγές που επικαλείται το CNET, αναφέρουν ότι η Beats, η θυγατρική εταιρία της Apple μέσα στον Απρίλιο θα ανανέωση τα Bluetooth sport ακουστικά της.

Ο λόγος για τα Powerbeats 4 που πιθανώς θα έρθουν έναν μήνα μετά την ανακοίνωση των AirPods 2gen των όποιων ο προκάτοχος είναι από τα πιο δημοφιλή αν όχι το πιο δημοφιλές Bluetooth σετ ακουστικών.

Τα φημολογούμενα PowerBeats 4 θα μοιράζονται κοινά χαρακτηριστικά με τα νέα Airpods, όπως την ενσωμάτωση του H1 chip για βελτιωμένες απόδοσης σε θέματα μπαταρίας και την hands-free ενεργοποίηση της Siri. Ενώ λέγεται ότι θα είναι αδιάβροχα.

Η ειδοποιός διαφορά των νέων PowerBeast 4 με το τωρινό μοντέλο PowerBeats 3 θα είναι ότι πλέον θα είναι πραγματικά ασύρματα, δηλαδή δεν θα υπάρχει κανένα καλώδιο για την μεταξύ τους συνδεσμολογία.

Όσον αφορά την τιμολόγηση τους δεν έχουμε κάποια πληροφορία, αλλά έχοντας υπόψη τα 159 ευρώ για την απλή έκδοση των Airpods και τα 199 ευρώ που ζητάει η έκδοση με την ασύρματη θήκη φόρτισης. Με βάση τα παραπάνω οι τιμή τους δεν θα απέχει κατά πολύ από αυτήν των Airpods.

Αν οι παραπάνω τιμές σας ακούγονται εξωφρενικές για ακουστικά bluetooth, ρίξτε μια ματιά στα Redmi AirPods που θα κοστίζουν 13 ευρώ!

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone

iOS 18: Όλα τα νέα για την εφαρμογή Αριθμομηχανή

Η Apple, με το iOS 18, θα αναβαθμίσει αξιοσημείωτα την εφαρμογή Αριθμομηχανή και ετοιμάζει σημαντική ενοποίηση με την εφαρμογή Σημειώσεις.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 17: Με οθόνη LTPO και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 120Hz

Προτού η Apple προλάβει να κυκλοφορήσει τη σειρά iPhone 16, έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν αρκετές φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17.

Smartphones Apple iPhone

iPhone SE 4: Φήμες ότι έρχεται με οθόνη OLED, κάμερα 48MP και πολλά άλλα στις αρχές του 2025

Το iPhone SE τέταρτης γενιάς θα προσφέρει μια σειρά από σημαντικές αναβαθμίσεις σε σχέση με το τρέχον μοντέλο, σύμφωνα με τον Ice Universe.