Prindiville Lamborghini Aventador J Concept, Παραλλαγή πάνω σε ένα όνειρο

Η Lamborghini μπορεί να προκαλεί μεγάλες συζητήσεις με την επερχόμενη Urus, αλλά δεν παύει να είναι ένας κατασκευαστής αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων, όπως η Aventador. Φανταστείτε τώρα, τι έχει να γίνει όταν ένας οίκος αναλαμβάνει να εξελίξει ένα ήδη ονειρικό sportscar.

Η Prinvidille κατασκευάζει λεωφορεία στο Λονδίνο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να πάρει ένα concept car και να το εξελίξει όσο δεν πάει. Το πιο βελτιωμένο μοντέλο έχει αποκτήσει 805 ίππους από τους αρχικούς 700 (!), ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει πλέον τα 350 km/h. Το βάρος έχει ελαττωθεί λόγω της χρήσης ελαφρότερων υλικών και η αεροδυναμική έχει επίσης βελτιωθεί εξαιτίας του επανασχεδιασμού των spoilers και άλλω στοιχείων του πλαισίου.

Τώρα αν σας ενδιαφέρει να αγοράσετε ένα τέτοιο μοντέλο που θα βγει σε ελάχιστα κομμάτια, θα πρέπει να αρχίσετε την οικονομία καθώς η εκτιμώμενη τιμή του θα αγγίζει τα 2.1 εκατομμύρια ευρώ. Βέβαια, σε αυτή την τιμή θα πάρετε καλό εξοπλισμό, που θα περιλαμβάνει και μία οθόνη 5 ιντσών για να χειρίζεστε το σύστημα ψυχαγωγίας το αυτοκινήτου! Όχι ότι αυτό θα έκρινε ποτέ την αγορά ενός τέτοιου οχήματος, αλλά λέμε τώρα…

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 5 Μαΐου 2012 12:33

Σχόλια

  • Να παρεί δεν ξέρω τι να κάνω. Να την πάρω σε άσπρο η κοκκινό? :P

  • Εγω την πήρα σε ασπρο και το μετάνιωσα.Παρε την σε κοκκινο να γουσταρεις.

  • Μπα, δεν θα αγοράσω την Aventador, θα προτιμήσω την Ferrari 458...

  • Επιτέλους , να ένα λεωφορείο που θα'ναι πάντα στην ώρα του.

  • Τρομερή εμφάνιση, αλλά τα περί καλύτερης αεροδυναμικής / λιγότερου βάρους / 350 km/h είναι μπούρδες. Ξέρει καλύτερα η Prindiville από την Lamborghini;
    Με την ίδια λογική, η Pringles μπορεί να το κατασκευάσει από ελαφρύ χαρτόνι και φύλλα αλουμινίου και να πιάνει θεωρητικά 450 km/h.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.