Προμηθευτής οθονών mini-LED της Apple λέει ότι συρρικνώνεται η ζήτηση

apple mini-led, Προμηθευτής οθονών mini-LED της Apple λέει ότι συρρικνώνεται η ζήτηση

Ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές mini-LED της Apple λέει ότι η ζήτηση για οθόνες σε καταναλωτικά προϊόντα συρρικνώνεται ενώ η ζήτηση για mini-LED σε άλλες περιπτώσεις αυξάνεται καθώς η Apple προσβλέπει στη μετάβαση στη σειρά iPad και MacBook της σε οθόνες OLED τα επόμενα χρόνια.

Μια νέα αναφορά από το DigiTimes, που επικαλείται πηγές του κλάδου εντός της Epistar, η οποία παρέχει οθόνες mini-LED στην Apple εδώ και αρκετό καιρό, σημειώνει ότι η ζήτηση για οθόνες mini-LED για χρήση σε ηλεκτρονικές συσκευές ευρείας κατανάλωσης μειώνεται και ότι παράλληλα αναμένεται να αυξηθεί η ζήτηση για οθόνες mini-LED για χρήση σε ταμπλό και οθόνες για οχήματα το 2023.

Tην περασμένη εβδομάδα ακούσαμε ότι η Samsung δίνει πλέον προτεραιότητα στην ανάπτυξη συγκεκριμένων τύπων οθονών OLED που η Apple σκοπεύει να χρησιμοποιήσει σε επερχόμενα μοντέλα iPad Pro. Σύμφωνα με φήμες, η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το πρώτο iPad Pro με οθόνη OLED το 2024, κάτι που έχει οδηγήσει τους προμηθευτές mini-LED να βρουν άλλες εφαρμογές για τις οθόνες τους, σύμφωνα με το DigiTimes.

Παράλληλα με ένα OLED ‌iPad Pro‌, η Apple φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει ένα MacBook Air 13 ιντσών με οθόνη OLED το 2024. Η Apple σκέφτεται επίσης να χρησιμοποιήσει ένα πάνελ OLED σε ένα καινούργιο iPhone SE, αλλά η εταιρεία ακόμα αμφιταλαντεύεται μεταξύ LCD και OLED, σύμφωνα με τον αξιόπιστο αναλυτή οθονών Ross Young.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
BABY

Για μία ακόμα φορά η Apple θα χρησιμοποιήσει LCD για το IPHONE SE για το 2024. Αλλά από θέμα αλλαγής σχεδιασμού θα έχει μία διαφορά ελαφρώς από τα προηγούμενα μοντέλα της κατηγορίας αυτής. Αλλά το 2026 θα είναι ριζικά πλέον διαφορετικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.