Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ: Πως θα αποκτήσετε laptop ή tablet με το voucher αξίας 200€

Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ, Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ: Πως θα αποκτήσετε laptop ή tablet με το voucher αξίας 200€

Τη δυνατότητα να αποκτήσουν 200€ φθηνότερα laptop ή tablet, δίνει σε εκπαιδευτικούς, αλλά και σε μαθητές – φοιτητές από πυρόπληκτες περιοχές της χώρας, η «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ». Τεχνολογικά εργαλεία απαραίτητα πλέον για το «ταξίδι» της μάθησης. Πρόκειται για ένα επιδοτούμενο πρόγραμμα που υλοποιείται από τα Υπουργεία Παιδείας, Οικονομικών, Ανάπτυξης, Εργασίας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης NextGenerationEU.

Συγκεκριμένα, δικαιούχοι του προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ» είναι εκπαιδευτικοί που εργάζονται στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα (νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο), αλλά και οικογένειες με παιδιά ηλικίας από 4 έως 24 ετών που φοιτούν σε δημόσιες εκπαιδευτικές δομές της Ελλάδας που επλήγησαν από τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν από την 27η Ιουλίου 2021 έως και την 13η Αυγούστου 2021. Το πρόγραμμα αφορά συνολικά σε 160.000 εκπαιδευτικούς δημοσίου, 10.000 ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς και 2.000 – 3.000 μαθητές-φοιτητές πυρόπληκτων περιοχών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα έως τις 8 Ιουλίου 2022, ενώ η εξαργύρωση της επιταγής μπορεί να γίνει έως τη λήξη του προγράμματος, στις 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ, Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ: Πως θα αποκτήσετε laptop ή tablet με το voucher αξίας 200€

Διαδικασία εξαργύρωσης του voucher

Στον κόσμο της τεχνολογίας υπάρχουν πολλές επιλογές μέσα από τις οποίες μπορούν οι δικαιούχοι του προγράμματος να διαλέξουν το tablet ή laptop που επιθυμούν. Κάνοντας μια έρευνα αγοράς διαπιστώσαμε ότι στην COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ, που συμμετέχουν ενεργά στο πρόγραμμα, με ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων διαθέσιμο σχεδόν σε κάθε περιοχή της χώρας, μπορεί κανείς να βρει σε προσιτές τιμές μια μεγάλη ποικιλία από tablets και laptops τελευταίας τεχνολογίας. Επιπλέον, οι δικαιούχοι που θα προβούν σε αγορά των συσκευών από τα συγκεκριμένα καταστήματα, παίρνουν ως δώρο 12GB COSMOTE Mobile Internet για 1 ολόκληρο χρόνο! Μπορούν μάλιστα να τα συνδυάσουν με αξεσουάρ (θήκες, ακουστικά, powerbanks, φορτιστές, βάσεις στήριξης) και Περιφερειακά (εκτυπωτές, πολυμηχανήματα, ποντίκια, πληκτρολόγια, web cameras, ηχεία κ.ά.), ανάλογα με τις ανάγκες τους. Και όλα αυτά με την καθοδήγηση έμπειρου προσωπικού, που θα τους βοηθήσει και θα τους λύσει κάθε απορία για θέματα τεχνολογίας.

Εναλλακτικά, μπορούν να εξαργυρώσουν το voucher τους είτε απευθείας στο eshop του ΓΕΡΜΑΝΟΥ, είτε τηλεφωνικά στο 210 800 6000. Τη συσκευή θα την παραλάβουν δωρεάν στον χώρο τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως για μεγαλύτερη ασφάλεια από κακόβουλα apps, αρχεία, websites κλπ, παρέχεται δωρεάν και antivirus.

Και επειδή η επιλογή laptop ή tablet δεν είναι εύκολη υπόθεση, ακολουθούν ενδεικτικά κάποιες προτάσεις μας:

Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ, Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ: Πως θα αποκτήσετε laptop ή tablet με το voucher αξίας 200€

LENOVO Tab M10 HD (2nd gen) 10.1” Wi-Fi 4GB/ 64GB

Το tablet LENOVO Tab M10 HD (2nd gen) αποτελεί μια κομψή συσκευή με οθόνη τεχνολογίας HD με ανάλυση 1280×800 pixel στις 10.1 ίντσες, με 2 ηχεία τεχνολογίας Dolby Audio για καθαρό και δυνατό ήχο, την οποία μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν με τη χρήση voucher. Με οκταπύρηνο επεξεργαστή, ο οποίος σε συνεργασία με τα 4GB μνήμης RAM, προσφέρει μια εμπειρία χρήσης χωρίς καθυστερήσεις. ΤρέχειAndroid 10 και η μπαταρία των 5000mAh εξασφαλίζει 8 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής video ή έως 10 ώρες πλοήγησης στο internet. Εσωτερική μνήμη 64GB, κύρια κάμερα 8MP με αυτόματη εστίαση και εμπρόσθια 5MP.

Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ, Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ: Πως θα αποκτήσετε laptop ή tablet με το voucher αξίας 200€

SAMSUNG Galaxy Tab Α8 10.5” Wi-Fi 3GB/ 32GB

Το SAMSUNG Galaxy Tab Α8 είναι το ιδανικό tablet για κάθε στιγμή, με οθόνη στις 10.5 ίντσες με ανάλυση Full HD 1920×1200 pixel και αναλογία οθόνης συσκευής στο 80.1%. Διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή με χρονισμό έως 2GHz και σε συνδυασμό με τη μνήμη RAM 3GB,το κάνει ικανό να ανταπεξέλθει σε κάθε χρήση. Στην “καρδιά” του συστήματος τρέχει Android 11, διαθέτει μεγάλη αυτονομία μπαταρίας με χωρητικότητα 7040mAh ώστε να είναι γεμάτο ενέργεια καθόλου την διάρκεια της ημέρας. Στο πίσω μέρος θα βρούμε κύρια κάμερα με φακό στα 8MP, αλλά και selfie κάμερα στα 5MP, για φωτογραφίες και βιντεοκλήσεις με καθαρή εικόνα.

Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ, Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ: Πως θα αποκτήσετε laptop ή tablet με το voucher αξίας 200€

HP 255 G8 15.6″ FHD/ AMD Athlon Gold 3150U/ 4GB/ 128GB SSD

Ο καθημερινός σου σύμμαχος για οποιαδήποτε εργασία, είναι το laptop HP 255 G8 15.6″ με οθόνη 15.6 ίντσες με Full HD ανάλυση 1920×1080 pixel και πλούσια χρώματα. Είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή AMD Athlon Gold 3150U στα 2.4GHz, chip γραφικών AMD Radeon αλλά και 4GB, για ομαλή χρήση των εφαρμογών, χωρίς καθυστερήσεις. Γρήγορα και απλοϊκά ο SSD δίσκος των 128GB εξασφαλίζει γρήγορη εκκίνηση και πρόσβαση στα δεδομένα, κάνοντας το σύστημα των Windows 10 Pro να λειτουργεί χωρίς lag, ενώ η μεγάλη αυτονομία της μπαταρίας εξασφαλίζει 7 ώρες συνεχούς χρήσης με μια φόρτιση.

Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ, Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ: Πως θα αποκτήσετε laptop ή tablet με το voucher αξίας 200€

LENOVO IdeaPad 3 15.6″ FHD/ Intel Celeron 6305/ 4GB/ 128GB SSD/ Microsoft 365 Personal

H κομψότητα η αξιοπιστία και η ασφάλεια που διακρίνει το laptop LENOVO IdeaPad 3 15.6″, σε σχέση με το λειτουργικό των Windows 11 S, κάνει πιο απλή και όμορφη την καθημερινότητά σου σε όλα τα επίπεδα. Διαθέτει οθόνη τεχνολογίας LCD IPS 15.6” και ανάλυση Full HD 1920×1080 pixel με αντιθαμβωτική τεχνολογία για χρήση ακόμα και κάτω από πολύ έντονο φως χωρίς αντανακλάσεις, με την κάμερα των 720p να διαθέτει Privacy Shutter για να μην υπάρχει κανένα περιθώριο υποκλοπής. Με επεξεργαστή Intel Celeron 6305 στα 1.8GHz, 4GB μνήμη και γραφικά με chip Intel UHD Graphics όλα γίνονται ιδανικά. Ο σκληρός δίσκος SSD 128GB βοηθά στην γρήγορη προσπέλαση των δεδομένων, και η αυτονομία μπαταρίας που φτάνει τις 7.5 ώρες συνεχούς χρήσης, σου προσφέρει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις στο έπακρο τα Microsoft 365 Personal.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θοδωρής Χ.

Πήρε voucher η σάρα και η μάρα, εκτός των φοιτητών που πέρασαν σε μεγάλη ηλικία στα πανεπιστήμια.

Σάρα

Εγώ δεν πήρα!!!

Μάρα

Ούτε κι εγώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business GERMANOS

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ από σήμερα θα βρεις σόμπες, καφετιέρες και πιστολάκια μαλλιών

Μια μεγάλη γκάμα από οικιακές μικροσυσκευές, από κορυφαία brands της αγοράς και σε προσιτές τιμές, θα βρουν πλέον οι καταναλωτές στον ΓΕΡΜΑΝΟ.

Gear GERMANOS

Ολοκληρωμένες λύσεις για ένα “έξυπνο” σπίτι από το ΓΕΡΜΑΝΟ

Το “έξυπνο” σπίτι έχει να κάνει με τη διασύνδεση συσκευών που έχουμε εγκαταστήσει στο σπίτι μας και τις οποίες θα βρούμε στο ΓΕΡΜΑΝΟ.

Gear COSMOTE GERMANOS

Tα δώρα από την COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ συνεχίζονται

Η COSMOTE προσφέρει δωρεάν απεριόριστα δεδομένα για το κινητό και απεριόριστο χρόνο ομιλίας από το σταθερό και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ συσκευές τεχνολογίας φθηνότερα.

Gear COSMOTE

Black Friday deals και Christmas offers από COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

Η Black Friday 2021 είναι εδώ και η COSMOTE και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ έρχονται να μας προσφέρουν προϊόντα τεχνολογίας σε τιμές που θα μας κάνουν να θέλουμε να τα αποκτήσουμε όλα.