Κάλτσες για gamers από την Puma

Κάποτε οι αθλητές και οι εταιρείες δεν έδιναν ιδιαίτερη σημασία στη μόδα, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Ωστόσο, εδώ και δεκαετίες, οι εταιρείες αθλητικών ειδών έχουν αρχίσει και σχεδιάζουν μοδάτα προϊόντα. Επιπλέον, επεκτείνονται σε περισσότερους τομείς, όπως τις έξυπνες συσκευές και τα eSports. Μετά το δικό της έξυπνο ρολόι, η Puma κυκλοφόρησε κάλτσες ειδικά σχεδιασμένες για gamers.

Τι ακριβώς προσφέρουν αυτές οι κάλτσες

Το προϊόν ονομάζεται Active Gaming Footwear και η Puma αναφέρει ότι σχεδιάστηκε για χρήση εντός του σπιτιού. Τονίζει ότι κατά τον σχεδιασμό των καλτσών είχε κατά νου τους gamers και τις ανάγκες τους.

Puma, Κάλτσες για gamers από την Puma

Όπως η ίδια σημειώνει, οι κάλτσες της προσφέρουν απρόσκοπτη άνεση και βελτιωμένη στήριξη. Παράλληλα, επιτρέπουν στους gamers να προσαρμόζονται πιο εύκολα στα gaming modes που καλούνται να παίξουν.

Οπότε, λαμβάνοντας υπόψη την περιγραφή που τους δίνει η Puma, οι Active Gaming Footwear δεν σχεδιάστηκαν για gaming από την άνεση του καναπέ. Η εταιρεία δημιούργησε τις gaming κάλτσες αποκλειστικά για χρήση σε VR και AR τίτλους που απαιτούν φυσική κίνηση.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Μπορεί ένα ζευγάρι κάλτσες που σχεδιάστηκε ειδικά για gamers να ακούγεται περίεργο και υπερβολικό. Ωστόσο, δείχνει ότι η Puma προσπαθεί πραγματικά να επεκταθεί σε περισσότερους σύγχρονους τομείς.

Οι Active Gaming Footwear είναι προς το παρόν διαθέσιμες στην Αυστραλία και την Αγγλία για £80 ή περίπου 95 ευρώ. Για όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει ένα ζευγάρι, κυκλοφορούν σε μαύρο και λευκό χρώμα.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Μι

Πολύ καλή ιδέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.