Razer: Τα νέα ακουστικά Kaira Pro φέρνουν τα μπάσα στο PS5

, Razer: Τα νέα ακουστικά Kaira Pro φέρνουν τα μπάσα στο PS5

Δύο νέα ασύρματα ακουστικά Kaira για το PS5 κυκλοφορεί η Razer, την στάνταρ έκδοση με 99,99 $ και την Pro με 199,99 $. Η Razer άλλαξε την χρωματική παλέτα σε λευκό/μαύρο χρώμα ενώ υπάρχει δερματίνη που καλύπτει τα αυτιά έκανε μια αλλαγή παλέτας χρωμάτων σε λευκό/μαύρο χρώμα και υπάρχει δερματίνη που καλύπτει τα αυτιά.

Το Kaira Pro διαθέτει απτικά HyperSense, τα οποία θα προσφέρουν κραδασμούς για να γίνονται πιο ρεαλιστικά τα παιχνίδια στην κονσόλα.

Αυτή η δυνατότητα έρχεται στο νέο Kraken V3 Pro που είναι επίσης κατασκευασμένο για να υποστηρίζει κονσόλες PlayStation, εκτός από τον υπολογιστή και το Nintendo Switch dock.

Τα Kaira και Kaira Pro για PS5 υποστηρίζουν ασύρματο και Bluetooth 2,4 GHz, με την εταιρεία να ισχυρίζεται ότι
Η Razer ισχυρίζεται ότι έχει βάλει τους drivers TriForce 50 mm μέσα σε τιτάνιο για να προσφέρει βελτιωμένη ποιότητα ήχου στο Kaira Pro, ενώ και το μικρόφωνο του Kaira Pro είναι ανώτερο συγκριτικά με του Kaira.

Tα δύο ακουστικά έχουν και πολλά κοινά, όπως την ασύρματη λειτουργία SmartSwitch που τους επιτρέπει να συνδέονται σε dongle 2,4 GHz ή Bluetooth χαμηλής καθυστέρησης και μια υποδοχή 3,5 mm για ενσύρματη λειτουργία. Ακόμα, περιλαμβάνουν τον πομπό ήχου USB-C HyperSpeed, με έναν προσαρμογέα USB-A για ευρύτερη συμβατότητα. Η Razer μετατόπισε την υποδοχή του νέου πομπού USB-C από τη μέση στη μία πλευρά, δίνοντας την δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί η άλλη θύρα USB-A του PS5 για ένα άλλο εξάρτημα.

Το Kaira είναι ήδη διαθέσιμο, ενώ για το Kaira Pro η Razer θα αρχίσει να λαμβάνει προπαραγγελίες στις 30 Νοεμβρίου και με τις αποστολές να ξεκινούν το Δεκέμβριο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.