Samsung EVO Plus 256GB MicroSD: Έρχεται Ιούνιο με τιμή 249.99 δολ.

Τον περασμένο Ιούνιο η SanDisk έκανε διαθέσιμη την microSD κάρτα με 200GB, την οποία είχε ανακοινώσει τον Μάρτιο. Περίπου έναν χρόνο αργότερα, έρχεται η Samsung και παρουσιάζει την δική της microSD με χωρητικότητα 256GB.

Η νέα Samsung EVO Plus 256GB MicroSD είναι UHS-I, Class 10 (U3) compatible. Χρησιμοποιεί “προηγμένη V-NAND τεχνολογία” για να πετύχει μέγιστη ταχύτητα ανάγνωσης έως και 90MB/s. Είναι στα ίδια επίπεδα με εκείνα που προσφέρει η SanDisk στο παραπάνω μοντέλο, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση η Samsung προσφέρει περισσότερο χώρο.

Η microSD της Samsung μπορεί να αποθηκεύσει έως και 12 ώρες 4K video, 33 ώρες 1080p video, 46 ώρες 720p video, 23.500 MP3s ή 55.200 φωτογραφίες, σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρείας. Έχει πιστοποίηση IPx7, που σημαίνει ότι είναι αδιάβροχη, έχει αντοχή σε διάφορες θερμοκρασίες, μαγνήτες και ακτίνες Χ.

Θα γίνει διαθέσιμη από τον Ιούνιο σε 50 χώρες με τιμή 249.99 δολάρια και 10 χρόνια εγγύηση.

samsung 256gb microsd, Samsung EVO Plus 256GB MicroSD: Έρχεται Ιούνιο με τιμή 249.99 δολ.

samsung 256gb microsd, Samsung EVO Plus 256GB MicroSD: Έρχεται Ιούνιο με τιμή 249.99 δολ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John N

Πιστεύω οτι για τις χωρες τις οποιες απευθυνεται ειναι μια πολυ καλη προταση. Αμα το δουμε λιγο σφαιρικα το θεμα η καρτα αυτη μποτει να αποβει πολυ χρησιμη σε vloggers που θελουν οσο το δυνατόν πιο ανεξαρτητη τη μηχανη τους. Δηλαδη αλλιώς ειναι μετα απο μια μερα να πρεπει να αδειαζεις την καρτα μνημης κι αλλο μετα απο μια βδομαδα π.χ Ναι οκ υπάρχουν κι αλλες καλες καρτες μνημης αλλα οσον αφορα τους επαγγελματίες αυτη ειναι μια πολυ καλη προταση

Γιάννης1992

Κάτι τα κινητά που θα ξεπεράσουν τις 6,5 ίντσες,κάτι οι κάρτες μνήμης τόσων gb που αργότερα θα πάει στο 1 TB και παραπάνω,σε λίγο δε θα χρειάζονται ούτε tablet,ούτε notebook,ούτε laptop. 😛

Chris_BMW

Κ ύστερα κράζουν εμάς με τα I phone που πληρώνουμε ακριβώς το ίδιο ποσο αναλογικά για ενσωματωμένη αντίστοιχη μνήμη … Χαχα αλλα τα έχουμε πει οι κάτοχοι Αντροιντ τηλεφώνων είναι πιο ψαγμένοι κ ποτε δεν τους πιάνει κορόιδο κανείς …

Δημήτρης

Προς απάντησή του Chris_BMW. Δεν νομίζω με αυτή την τιμή να παίρνεις iPhone 128GB από 16αρι

https://www.skroutz.gr/s/7620418/Kingston-microSDXC-128GB-Class-10-U1-with-Adapter-45MB-s.html

Chris_BMW

https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/m/356/Apple.html Επειδή ε παρεπεμψες στο Σκρουτζ σε παραπεμπω κ γω κ σου λέω οτι όχι δεν περνεις ενσωματωμένη μνήμη 128 στο I phone περνεις όμως 64GB ενσωματωμένης μνήμης επαναλαμβάνω..με ολα τα πλεονεκτήματα της … Παρεπιπτόντως ο χρόνος φορτώσεις της συγκεκριμένης είναι της υπομονής .. Αλλα είπαμε οτι πληρώνεις περνεις …

ChrisG

@BMW
σου ειπε κανεις android χρηστης οτι θα την αγορασει;τωρα βγηκε και λογικο να εχει διπλασια χρηματα.που κολλαει αυτη η νυξη περι ψαγμενων κλπ;σαφεστατα ειναι ακριβη και οποιος τρεξει να την παρει απλα θα εχει λεφτα για πεταμα.
σε 1 1.5 χρονο θα εχει ουτε τα μισα.ασε που μιλαμε για 256 και οχι για 128.

Δημήτρης

Καλά δώσε τώρα εσύ 180€ διαφορά για το iPhone 6s 16αρι και 128αρι για να έχεις όλα τα “πλεονεκτήματα”, και άσε εμάς να την βγάλουμε με 40€

https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=Apple+iPhone+6s

Dapitium

“Παρεπιπτόντως ο χρόνος φορτώσεις της συγκεκριμένης είναι της υπομονής .. Αλλα είπαμε οτι πληρώνεις περνεις …”

^
Transfer speeds: read up to 95mb/s, write 90mb/s.

Chris_BMW

Dapitioum @Δεν αναφέρομαι στην από πανω κάρτα ..αλλα σε αυτήν που με παρέπεμψε ο φίλος Δημήτρης στο Σκρουτζ..Οσον αφορά εμένα Δημήτρη προσωπικά δεν πληρώνω κάτι παραπάνω γιατι ολα μεταφέρονται αυτόματα στο λαπτοπ .. Αλλα κ λαπτοπ να μην είχα θα έδινα τα 100€ παραπάνω για να έχω τα 128 MB στο τηλέφωνο κ όχι σε SD.

Dapitium

Έχεις δηλαδή iphone με την έκδοση των 16 gd. 4Κ video έχεις τραβήξει; πόσα δευτερόλεπτα μέχρι να τρέξεις στο laptop;

ChrisG

τα έχουμε πεί ένα εκατομμύριο φορές.SD μόνο καλό είναι για ένα κινητό.όταν έχεις δυνατότητες να αλλάζεις sd μέσα σε δευτερόλεπτα ιδιαίτερα στην εποχή του 4K και όχι μόνο το να μιλάμε για ενσωματωμένη μνήμη είναι άκυρο σε κάθε περίπτωση.προσωπικά έχω 4 sd των 64gb της samsung class 10 που τις είχα αγοράσει με 22 ευρώ έκαστος.με 86 ευρώ αποθηκευτικό χώρο αν μπορείς σήμερα να αγοράσεις σε Iphone πείτε το μου να το ξέρω.για λαπτοπ κλπ θα το αφήσω ασχολίαστο διότι ο καθένας καταλαβαίνει οτι είναι αστείο να είσαι διακοπές έξω και να κουβαλάς λαπτοπ για να αδειάζεις την 16 ή 64 εσωτερική μνήμη.
μία φορά το είχα κάνει στο εξωτερικό και ένοιωθα σαν εξωγήινος.
μεγαλύτερη ευκολία απο την SD δεν υπάρχει πουθενά.έχεις απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο χωρίς να επιβαρύνεται σε εγγραφές η εσωτερική μνήμη με τεράστια αρχεία βίντεο.
κινητό χωρίς sd σήμερα για εμένα δεν είναι κινητό ιδιάιτερα με τις αυξανόμενες ανάγκες αποθηκευτικού χώρου.

Chris_BMW

Dapitium@ Το I phone με το MacBook κάνουν παπάδες … Κ ναι ολα γίνονται αστραπιαία ..

Dapitium

@Chris_BMW
Δεν το αμφισβητώ, κάνουν παπάδες, συναρτήσει βέβαια με τις ανάγκες και τις δυνατότητες του κάθε καταναλωτή.
Αλλά σοβαρά το έχω απορία. Πόσα sec τραβάει το 16ρι 4Κ; Και αν πραγματικά δεν θα ήθελες να είχες την δυνατότητα για εξωτερική μνήμη.

Chris_BMW

ChrisG @Δεν ξερω για σένα φίλε αλλα εγώ μια φορά το χρόνο αδειάζω το I phone μου .. Τωρα τις γελοιότητες με το λαπτοπ κ τις διακοπές το αφήνω ασχολίαστο .. Αν εσένα δεν σου φτάνουν 5-6 Gb για φωτό στις διακοπές εισαι η εξαίρεση .. Εμένα που μου αρέσουν τα ταξίδια κ να εισαι σίγουρος οτι πραγματοποιώ πολλα το 16 αρι μου μια χαρά μου φτάνει κ περισσεύει (αυτή τη στιγμη έχω 2500φωτο).. Dapitium@ Δεν αμφισβητώ το κόστος χρήσης μιας SD οτι είναι προσιτό .. Σχολίασα την τιμή της παραπάνω SD η οποία είναι εξωφρενική κ θα προτιμούσα αυτό το ποσο να το έδινα για ενσωματωμένη μνήμη …

ChrisG

@Chris_BMW έχεις ρε φίλε μία κακή συνήθεια να μην διαβάζεις ότι σου λένε.μίλησα για 4k βίντεο που στο τελευταίο ταξίδι μου ήταν στα 28gb ΠΛΥΝ των φωτογραφιών.με την 16άρα(που καθαρά είναι 10-12) τι ακριβώς εσύ αποθηκέυεις;ποιές γελοιότητες πάλι βλέπεις;ο Dapitium σε ρώτησε κάτι και δεν απαντάς.
συγκρίνεις το κόστος ακόμη της SD ως αποθηκευτικού χώρου με την ενσωματωμένη μνήμη;απλά πράγματα σε ρωτάνε.δεν θα ήθελες στο Iphone SD μας λές εν ολίγοις γιατί η apple έχει τον χαβά της και εσύ ακολουθείς.αυτό μας λές;αν άυριο υποθετικά στο 7 ή στο 7s σου την δώσει δεν θα την χρησιμοποιήσεις ή δεν θα αγοράσεις Microsd μας λές;
εδώ μιλάμε με λογική και εσύ δεν ξέρεις τι να απαντήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.