Samsung 2Piece Cover: Η υποψήφια χειρότερη θήκη όλων των εποχών

Samsung 2Piece Cover, Samsung 2Piece Cover: Η υποψήφια χειρότερη θήκη όλων των εποχών

Τα Samsung Galaxy S8 / S8+ έγιναν επίσημα και μαζί τους η εταιρεία κυκλοφόρησε μια σειρά από αξεσουάρ. Όσοι αγοράσουν ένα εκ των δυο high-end smartphones θα έχουν στην διάθεση τους μια ποικιλία από επίσημες θήκες, μεταξύ άλλων, οι οποίες εφαρμόζουν υπέροχα στις συσκευές και προσδίδουν ένα προσωπικό στιλ.

Μια όμως θήκη είναι εκείνη που ξεχώρισε και δυστυχώς για κακό λόγο. Μάλιστα, πρόκειται ίσως για το χειρότερο προϊόν προστασίας κινητού που έχετε δει ποτέ.

Η θήκη ονομάζεται 2Piece Cover και είναι διαθέσιμη τόσο για το απλό Galaxy S8, όσο και για το S8+. Αποτελείται από δυο κομμάτια σιλικόνης που τοποθετούνται στο πάνω / κάτω μέρος του smartphone και… τέλος! Όλο το πίσω και εμπρός κομμάτι του νέου σας Galaxy θα είναι πλήρως εκτεθειμένο, με την μόνη προστασία που παρέχεται ουσιαστικά να είναι στις γωνίες και όταν το κινητό τοποθετείται σε κάποια επιφάνεια (λόγω της απόστασης που δημιουργείται μεταξύ κινητού – επιφάνειας από την θήκη). Εκτός της αναξιοπιστίας ως προς την προστασία του, το 2Piece Cover είναι άσχημα σχεδιασμένο και αυτό “μετράει”, ειδικά όταν απευθύνεται σε ένα εκ των ωραιότερων smartphones που έχουν παρουσιαστεί ποτέ.

Η Samsung στον επίσημο ιστότοπο της υποστηρίζει πως το 2Piece Cover θα δώσει μια νότα γεωμετρίας στα Galaxy S8 / S8+, ενισχύοντας το διαφορετικό design των συσκευών. Μάλλον έχει γίνει κάποιο λάθος και η τελευταία πρόταση αφορά ένα άλλο προϊόν, διότι αντικειμενικά είναι μια από τις πιο άσχημες θήκες που θα συναντήσετε ή έχετε συναντήσει. Αν όμως αυτό το πρωτοποριακό στιλ του 2Piece Cover σας κεντρίζει το ενδιαφέρον, μπορείτε να το διαλέξετε ανάμεσα σε αρκετά χρώματα, τα οποία μπορείτε επίσης να συνδυάσετε (κάτω και πάνω κομμάτι).

Προς το παρόν δεν έχει γνωστοποιηθεί η τιμή του 2Piece Cover, αλλά κάποιες αναφορές κάνουν λόγο για ποσό των 20 δολαρίων. Όλες οι θήκες που διαθέτει η Sammy για τα Galaxy S8 / S8+ είναι πραγματικά ενδιαφέρουσες, αλλά το 2Piece Cover αποτελεί ένα άξιο παράδειγμα του πόσο παράξενες ιδέες έχουν κατά καιρούς οι κατασκευαστές. Εν τελεί, αν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα εκ των δυο Galaxy S8 smartphones και θεωρείτε πως είναι πολύ… όμορφα για τα γούστα σας, μπορείτε να διορθώσετε την κατάσταση με το 2Piece Cover!

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Τι σκατα καπνιζανε οταν τα φτιαχνανε? κ αυτο και τη διχρωμια στα κινητα …. δλδ αν βαλεις θηκη ολα ιδια θα φαινονται τελικα ( μαυρα ) απο μπροστα. ΕΛΕΟΣ φετος !!!!!!

bezilys

Piece of shit έπρεπε να το ονομάσουν!

VasiliS7edge

Nintendo Switch Cover!

Πάνος®

Ρε δεν ξέρετε τι σας γίνεται. Η θήκη είναι σούπερ. Πανέμορφη λέμεεεε…
Χεχεχεχεχεχεχε

George

Την θελω κ ας μη το αποκτήσω το κινητό. Απλα να υπάρχει.

ΑντώνηςΤ

Η Samsung σχεδίασε αυτό που “πουλάει”… δηλαδή θήκες για άτομα τα οποία τους ενδιαφέρει πιο πολύ η εμφάνιση του κινητού πάρα η ουσία.

Να με συγχωρέσουν οι γυναίκες τις παρέας, αλλά το 99% της κατηγορίας αυτής ανήκει σε αυτές. Δηλαδή άτομα που θέλουν να συνδιάσουν τις τσάντες και ρούχα τους με “trendy” τάσεις της “μόδας”…. αλλά και να έχουν ένα high end κινητό… Έχω μιλήσει με άτομα τα οποία επέμεναν να πάρουν χειρότερο κινητό πιο ακριβά μόνο και μόνο επειδή είχε ωραιότερες θήκες και με μεγάλη ποικιλία… και για να μιλήσω στην «γλώσσα» τους «hello»… μιλάμε για κινητό και όχι για κόσμημα. Και όπως είπα να με συχωρήσουν οι γυναίκες της παρέας φυσικά και δεν είστε όλες έτσι (πάλι καλά), απλά είναι μια τάση σκέψης που κυκλοφορεί.

Το προϊόν πάντως θα είναι πάντως εμπορικά επιτυχημένο… ουσιαστικά όμως θα συμφωνήσω με τον συντάκτη, η θήκη ανήκει στην κατηγορία των «χρυσών βατόμουρων» χειρότερου design με διαφορά…

bezilys

@ΑντώνηςΤ Να είχε και εμφανηση κάτι θα λέγαμε αλλά ούτε εμφάνιση δεν έχει χαχαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.