Η Samsung ανακοινώνει το Galaxy Watch4 Black Yak Edition

Galaxy Watch4, Η Samsung ανακοινώνει το Galaxy Watch4 Black Yak Edition

Το Samsung Galaxy Watch4 είναι διαθέσιμο σε πολλά χρώματα και σε πολλές εκδόσεις συμπεριλαμβανομένων των Thom Browne Edition, Bespoke Edition, Maison Kitsune Edition, PXG Golf Edition και Wooyoungmi Edition. Τώρα έρχεται και μια ακόμα, το Samsung Galaxy Watch4 Black Yak Edition.

Η Samsung συνεργάστηκε με το νοτιοκορεάτικο brand outdoor ρούχων Black Yak, που έδωσε και το όνομά του στο limited edition wearable. Το smartwatch απευθύνεται σε ορειβάτες και υποστηρίζει τις φιλικές προς το περιβάλλον καμπάνιες του brand.

Galaxy Watch4, Η Samsung ανακοινώνει το Galaxy Watch4 Black Yak Edition

Το Samsung Galaxy Watch4 Black Yak Edition διατίθεται σε μεγέθη 40mm και 44mm και διαθέτει μια ειδική πρόσοψη που αλλάζει χρώμα από κόκκινο σε πράσινο κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος (12:00 έως 13:00) όταν καταναλώνονται προϊόντα μιας χρήσης, χρησιμεύοντας ως υπενθύμιση για τον καθαρισμό των σκουπιδιών.

Αυτό σχετίζεται με την εκστρατεία Green Yak της Black Yak, η οποία περιλαμβάνει την εκστρατεία PlustIC (portmanteau of Plus and Plastic) για την ανακύκλωση φιαλών PET και την εκστρατεία Clean Mountain που προωθεί την απόφραξη (μάζεμα σκουπιδιών κατά τη διάρκεια του τζόκινγκ).

Galaxy Watch4, Η Samsung ανακοινώνει το Galaxy Watch4 Black Yak Edition

Επιπλέον, το Galaxy Watch4 Black Yak Edition διαθέτει λειτουργίες ορειβασίας και πεζοπορίας, ενώ δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης της διαδρομής με GPS. Παρέχονται επίσης πληροφορίες για το υψόμετρο.

Η έκδοση 40 χιλιοστών του Samsung Galaxy Watch4 Black Yak Edition κοστίζει 210 ευρώ και το μοντέλο 44 χιλιοστών στα 230 ευρώ. Θα κυκλοφορήσει στη Νότια Κορέα από τις 15 Ιουνίου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Samsung, με το πακέτο λιανικής να περιλαμβάνει ένα αποκλειστικό λουράκι Black Yak, Black Yak τσάντα ποτηριού και ένα κουπόνι έκπτωσης 40% σε προϊόντα Black Yak.

Galaxy Watch4, Η Samsung ανακοινώνει το Galaxy Watch4 Black Yak Edition

Η Samsung είπε ότι το Galaxy Watch4 Black Yak Edition είναι ένα προϊόν για έξυπνες υπαίθριες δραστηριότητες και βιώσιμες φιλικές προς το περιβάλλον αξίες και σχεδιάζει να συνεργαστεί με την Black Yak στο μέλλον σε διάφορα project.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.