Samsung Eco Remote: Το πρώτο τηλεχειριστήριο που φορτίζει μέσω Wi-Fi

Samsung, Samsung Eco Remote: Το πρώτο τηλεχειριστήριο που φορτίζει μέσω Wi-Fi

Samsung, Samsung Eco Remote: Το πρώτο τηλεχειριστήριο που φορτίζει μέσω Wi-Fi

Στο πλαίσιο του Consumer Electronics Show 2022, η Samsung παρουσιάζει το καινοτόμο τηλεχειριστήριο που φορτίζει μέσω Wi-Fi. Το Samsung Eco Remote θεωρείται ότι ανοίγει ένα νέο πεδίο λειτουργίας στο smart home.

Οι καινοτομίες του Samsung Eco Remote που κάνει το ντεμπούτο του στην φετινή CES 2022 δεν σταματούν μόνο στο γεγονός ότι μπορεί να μένει φορτισμένο με τη βοήθεια των ασύρματων κυμάτων από το router. Έχει και την ικανότητα ηλιακής φόρτισης, στοιχείο που ενισχύει τον οικολογικό του χαρακτήρα. Το συγκεκριμένο τηλεχειριστήριο μπορεί να αντλήσει ενέργεια και από το φως εσωτερικού χώρου, δηλαδή τις λάμπες στο σπίτι. Φυσικά, μπορεί να φορτιστεί και μέσω USB Type C.

To συγκεκριμένο τηλεχειριστήριο μπορεί να συνοδεύει όλες τις νέες σειρές τηλεοράσεων που παρουσίασε η Samsung στην CES, μαζί με τα μοντέλα από τις σειρές The Frame, Serif και Sero. Ο απώτερος σκοπός της Samsung είναι να ξεχάσουμε μια και καλή τις μπαταρίες, οι οποίες δημιουργούν πολύ μεγάλο όγκο αποβλήτων με βλαβερά συστατικά για το περιβάλλον.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.