Samsung Galaxy Buds 2 Pro: Διέρρευσε η τιμή

galaxy buds 2 pro, Samsung Galaxy Buds 2 Pro: Διέρρευσε η τιμή

Τα Galaxy Buds 2 Pro αναμένεται να ανακοινωθούν από τη Samsung στις 10 Αυγούστου, μαζί με τα Galaxy Z Fold4, Z Flip4, Galaxy Watch5 και Watch5 Pro. Θα είναι οι διάδοχοι του αρχικού Galaxy Buds Pro που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2021.

Μια νέα φημολογία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες αποκαλύπτει την επερχόμενη τιμολόγηση του Galaxy Buds 2 Pro στην αγορά των ΗΠΑ. Σύμφωνα με αυτή, τα Buds φέρεται ότι θα κοστίζουν 229,99 $, δηλαδή 30 $ περισσότερο από ό,τι οι προκάτοχοί τους όταν κυκλοφόρησαν.

Εάν οι πληροφορίες αυτές αποδειχθούν ακριβείς, τότε θα πρέπει να περιμένουμε ανατιμήσεις και στις υπόλοιπες αγορές.

Όσον αφορά άλλες φήμες, ακούγεται πως θα έχουν υποστήριξη για ήχο 24-bit και πως θα κυκλοφορήσουν σε τρεις χρωματικές παραλλαγές – λευκό, γραφίτη και Bora μωβ. Άλλη φήμη, ωστόσο, αναφέρει πως το χρυσό, το γκρι και το ασημί εξετάζουμε για το 40mm Watch5, το μπλε, το γκρι και το ασημί για το μοντέλο 44m και το μαύρο και το γκρι για το Pro.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.