Samsung Galaxy Buds+: Hands-on αποκαλύπτει κάθε πτυχή [βίντεο+φώτος]

Οι leakers αγωνίζονται να αποκαλύψουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες που έχουν μείνει κρυφές για τα Galaxy S20, και όσα παρουσιάσει η Samsung στο Galaxy Unpacked Event 2020, στις 11 Φεβρουαρίου. Μεταξύ άλλων, περιμένουμε στο event να δούμε τα Samsung Galaxy Buds+, των οποίων δημοσιεύθηκε το πρώτο hands-on.

Χαρακτηριστικά

Χάρη στο Evan Blass, γνωρίζουμε ήδη όλα τα χαρακτηριστικά των Samsung Galaxy Buds+. Τα νέα TWS ακουστικά θα είναι λίγο πιο βαριά από τους προκατόχους τους, θα έχουν μπαταρία 85mAh και η θήκη έχει μπαταρία με χωρητικότητα 270mAh. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η αυτονομία τους αγγίζει τις 22 ώρες.

Η θήκη των Samsung Galaxy Buds+ προσφέρει γρήγορη φόρτιση που εξασφαλίζει 60 λεπτά αυτονομίας με μόλις 3 λεπτά φόρτισης. Επιπλέον, τα νέα TWS ακουστικά διαθέτουν woofer και tweeter, καθώς και τρία μικρόφωνα, ένα εσωτερικό και δύο εξωτερικά.

Κατά τα άλλα, τα Samsung Galaxy Buds+ έρχονται με noise isolation, ambient aware, touch pad, και έχουν λάβει πιστοποίηση IPX2. Όσον αφορά τα χρώματα, τα TWS ακουστικά θα είναι διαθέσιμα σε μαύρο, άσπρο, μπλε και κόκκινο.

Samsung Galaxy Buds+, Samsung Galaxy Buds+: Hands-on αποκαλύπτει κάθε πτυχή [βίντεο+φώτος]

Σχεδιαστικά, τα Galaxy Buds+ μοιάζουν αρκετά με τους προκατόχους τους, παρουσιάζοντας ελάχιστες αλλαγές, λόγω των τροποποιήσεων στο hardware. Ακόμη και οι διαστάσεις τους είναι ίδιες με αυτές των προκατόχων τους.

Όσοι θέλουν να τα θαυμάσουν, μπορούν να παρακολουθήσουν το βίντεο στην κορυφή του άρθρου, ή να ρίξουν μία ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές οι αγορές διάθεσης, αλλά αναμένεται τα Samsung Galaxy Buds+ να κυκλοφορήσουν παγκοσμίως. Το leak του Blass αποκάλυψε ότι τα δεύτερης γενιάς TWS ακουστικά της Samsung θα τιμολογούνται στα 149 δολάρια Αμερικής ή περίπου 136 ευρώ. Τέλος, τα ακουστικά προσφέρονται δωρεάν σε όσους προπαραγγείλουν τα Samsung Galaxy S20+ και S20 Ultra.

Πηγή 1 Πηγή 2

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.