Samsung Galaxy Buds+: Renders αποκαλύπτουν κάθε πτυχή των TWS

Samsung Galaxy Buds+, Samsung Galaxy Buds+: Renders αποκαλύπτουν κάθε πτυχή των TWS

Στο Unpacked Event που θα πραγματοποιήσει στις 11 Φεβρουαρίου η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια, περιμένουμε να παρουσιάσει τα νέα flagships Samsung Galaxy S20, το δεύτερο foldable smartphone Samsung Galaxy Z Flip, και μία ανανεωμένη έκδοση των TWS ακουστικών της, τα Samsung Galaxy Buds+.

Σχεδιασμός, χαρακτηριστικά και τιμή

O tipster Ishan Agarwal, σε συνεργασία με το MySmartPrice παρουσίασαν μία σειρά από renders των Galaxy Buds+, τα οποία αποκαλύπτουν κάθε πτυχή των TWS και ότι θα κυκλοφορήσουν σε τρία χρώματα, Black, Light Blue και White.

Τα ακουστικά αυτά καθαυτά είναι πανομοιότυπα με τους προκατόχους τους. Η θήκη, κατά κύριο λόγο είναι ίδια, με τη διαφορά ότι κάτω από το LED υπάρχει ένα φυσικό κουμπί αγνώστου λειτουργίας.

Όσον αφορά το plus στο όνομα των Samsung Galaxy Buds+, επικρατεί η άποψη ότι θα διαθέτουν μεγαλύτερη μπαταρία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία θα αυξήσει τη χωρητικότητα της μπαταρίας κατά 50% επεκτείνοντας την αυτονομία των TWS από τις 6 ώρες στις 12 ώρες, με μία μόνο φόρτιση.

Από εκεί και πέρα, αναμένεται τα Samsung Galaxy Buds+ να προσφέρουν καλύτερη ποιότητα ήχου, και ίσως υποστήριξη active noise cancellation. Τέλος, σε επίπεδο τιμής, ο Ishan Agarwal αναφέρει ότι τα νέα TWS θα τιμολογούνται κατά 50% πιο πάνω από τους προκατόχους τους.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.