Samsung Galaxy Buds2: Επιτέλους και σε all black εκδοχή

Samsung Galaxy Buds2, Samsung Galaxy Buds2: Επιτέλους και σε all black εκδοχή

Η Samsung, μετά από αρκετούς μήνες και αρκετές παραλλαγές, αποφάσισε να κυκλοφορήσει τα Galaxy Buds2 σε all black έκδοσηΗ εταιρεία παρουσίασε την Onyx Black με τους πρώτους “τυχερούς” να είναι η Νότια Κορέα και η Γερμανία.

Samsung Galaxy Buds2, Samsung Galaxy Buds2: Επιτέλους και σε all black εκδοχήSamsung Galaxy Buds2, Samsung Galaxy Buds2: Επιτέλους και σε all black εκδοχήSamsung Galaxy Buds2, Samsung Galaxy Buds2: Επιτέλους και σε all black εκδοχήSamsung Galaxy Buds2, Samsung Galaxy Buds2: Επιτέλους και σε all black εκδοχή

Το νέο γκάτζετ είναι ήδη διαθέσιμο στο επίσημο web της Samsung, καθώς και σε κάποια online και offline σημεία πώλησης, στην Ασία. Η τιμή του σε ευρώ φτάνει τα 111. Όσον αφορά στη Γερμανία, το κόστος ξεκινά από 99 € (με έκπτωση από 149 €), με την εταιρεία να δέχεται εγγραφές από όσους επιθυμούν να ενημερωθούν για τη release date, που ακόμα παραμένει άγνωστη.

Τα Buds2 έρχονται σαν update των Buds+ και είναι ιδανικά για casual μουσική και επαγγελματικές κλήσεις. Για τους λάτρεις του μαύρου τα νέα είναι ακόμα πιο καλά καθώς η Onyx Black έκδοση θα διαθέτει 360 Audio, μια λειτουργία λογισμικού που εντοπίζει από πού προέρχεται ο ήχος και προσαρμόζεται όταν περιστρέφεται το κεφάλι.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.