Samsung Galaxy Gear, Νέες πληροφορίες σχετικά με τα specs

Λίγες μέρες πριν την έκθεση IFA 2013 και οι διαρροές όλο γίνονται και πιο πολλές. Σειρά του Galaxy Gear της Samsung να δει το φως της δημοσιότητας. Ο @evleaks, (ποιος άλλος;) ,διέρρευσε υποτιθέμενο screenshot από την εφαρμογή της Samsung που θα συνοδεύει το smartwatch της. Ενδιαφέρον προκαλεί η επιλογή Find My Watch και πως αυτή θα λειτουργεί.

Μαζί με το screenshot, από άλλη πηγή διέρευσαν τα υποτιθέμενα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουν ως ακολούθως.

Samsung Galaxy Gear
Οθόνη 2.5 ιντσών τεχνολογίας OLED ανάλυσης 320×320 pixels
Android Jelly Bean
Δυπύρηνος επεξεργαστής χρονισμένος στο 1.5GHz
1GB μνήμης RAM
4 MegaPixel μπροστινή κάμερα με δυνατότητα καταγραφής βίντεο 720p
Ηχεία στο λουρί, Επιταχυνσιόμετρο, Bluetooth 4.0 LE, 10 ώρες μπαταρία
NFC, Δύο εκδόσεις 6GB και 8 GB για αποθήκευση αρχείων

Τέλος το Galaxy Gear, αναμένεται να παρουσιαστεί στις 4 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο μαζί με το Samsung Galaxy Note III. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα παντεταρισμένα σχέδια της Samsung για το Galaxy Gear. Δυστυχώς δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής, ούτε για την τιμή της.

Πηγή: 1, 2

Επεξεργάστηκε την 1 Σεπτεμβρίου 2013 23:11

Σχόλια

  • ΤechviewGR, Θα σου πω ποια είναι η λειτουργία του, το αν είναι χρήσιμο ή όχι είναι για τον καθένα υποκειμενικό :)

    Θα το συνδέεις ασύρματα με το smartphone σου και θα έχεις πρόσβαση σε πληροφορίες του κινητού σου (παράδειγμα, αναπάντητες κλήσεις, εισερχόμενα sms, καιρός, ημερολόγιο και άλλα) μέσα από συγκεκριμένες εφαρμογές.

    Θα οδηγάς π.χ. με το μηχανάκι και θα έχεις εισερχόμενη κλήση. Θα βλέπεις στο ρολόι ποιος είναι και αν δεν είναι επείγον δεν θα σταματάς στην άκρη του δρόμου να βγάζεις το κινητό να δεις ποιος σε καλεί. Σου λέω ένα παράδειγμα που θα εξυπηρετούσε στην δική μου καθημερινότητα.

    • μιχαλης362, 4 Σεπτεμβρίου η απάντηση! Εύκαμπτη πάντως δεν θα είναι, εννοώ να λυγίζει και να επενέρχεται. Μια "κούρμπα" όπως διακρίνουμε παραπάνω εικόνες μπορεί και να έχει.

  • Δηλαδη αντιγραφη απο την SONY,που εχει βγαλει εδω και καποια χρονια το liveview και το smartwatch,απλα με καποια εξτρα παρπανω ε?

  • Κ πηγα να πω ενα μεγαλο μπραβο στην Samsung αλλα μολις ειδα οτι ειναι 2.5 ιντσες ξενερωσα προσωπικα. Θελω ενα πληρες smartphone στον καρπο 4" οριζοντια στο χερι μου κ ας μοιαζω με τον Predator μετα δεν με νοιαζει.

  • Δε βλέπω να έχει «κούρμπα» Κώστα, 2,5 ίντσες οθόνη είναι, δε θα έχει. Ίσως μόνο το πλαστικό τριγύρω του να είναι «κουρμπαρισμένο» πιστεύω.

    @Νικος
    Φιλικά πάντα, τα έχουμε πει 100 φορές, καλά είναι να αντιγράφει η μια εταιρία τα καλά της άλλης.

  • @Nikos Αν το θέλεις έτσι και η Sony αντέγραψε την LG και αργότερα η Apple θα αντιγράψει την Samsung, όπως λέει και ο MEDS καλά είναι να αντιγράφει τα καλά από την άλλη εταιρία !!!
    Μία κούρμπα υπάρχει στην οθόνη όπως λέει και ο Κώστας!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ρωμανός Νιάνιος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.