Samsung, Τηλεοπτική διαφήμιση βγάζει νύχια στα Apple fan boys [μέρος 3ο]

H Samsung συνεχίζει το “δούλεμα” στην Apple με το τρίτο τηλεοτπικό σποτ για την αμερικάνικη τηλεόραση θέλοντας να διαφημίσει το Samsung Galaxy S II και να καυτηριάσει τη μοναδικότητα της υπηρεσίας iCloud. Υπάρχει και το Google Music για να έχεις όλη του μουσική σου στο ίντερνετ, βέβαια η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη στη χώρα μας, στην Αμερική όμως είναι.

Δείτε τα προηγούμενα δύο spots, 1ο και 2ο.

Πάντως κάποιος το YouTube σχολιάζει “poor samsung ;( wants to be cool too…”. Υπάρχει και αυτή η άποψη.

, Samsung, Τηλεοπτική διαφήμιση βγάζει νύχια στα Apple fan boys [μέρος 3ο]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nektarios

Γουσταρω, πολυ καυτο και πολυ ωραιο δουλεμα με το Γαντι! !Ωραιο χαρακτηρα δινει η Samsung! !

Dimos

Για τον π…ο samsung…Για αλλη μια φορα…Αντι να καθησει να διαφημισει την μοναδικοτητα του προιοντος της, καθεται να μας πει τι κανει αυτο και δεν κανει το Iphone και οτι to icloud υπηρχε πιο παλια και και και και…Για αυτο θα ειναι παντα πισω στο μαρκετινγ και κατα συνεπεια στις πωλησεις…Αν υπηρχε μια πιθανοτητα να παρω ενα μοντελο της Samsung στο μελλον, τωρα πλεον δεν υπαρχει καμμια…Επεσε στα ματια μου και συνεχιζει με τις ηλιθιες διαφημισεις της….Αλλα θα της αφιερωσω ενα τραγουδι των Vegas που πηγα και προσφατα….Apple,”Κανεις ότι θέλεις και κάποιους τους πονάει”….

Stamatis

To google music μπορείς να το ενεργοποιήσεις και στην Ελλάδα “ξεγελώντας” την google.

“Αντί να καθησει να διαφημισει την μοναδικοτητα του προιοντος της, καθεται να μας πει τι κανει αυτο και δεν κανει το Iphone ”

Το ξέρεις ότι αντιφάσκεις ε? Εάν πεις για την μοναδικότητα ενός προϊόντος, εξορισμού δεν θα πρέπει να το έχει ο ανταγωνιστής σου. Γενικά βάζει τα apple boys να κάνουν τον δικηγόρο του διαβόλου ώστε να μπορέσει να πει τα features του κινητού ο άλλος. Normal μου ακούγετε….

fred

παλι σφαγη θα γινει..

fred

ναι δικιο εχεις αλλα μερικες φορες υπαρχει κ η εξαιρεση στον κανονα.

τελος παντων.για αστειο το ειπα

Kotsos

Πάντως σε ολα τα trailers τα άτομα που κάθονται στην ουρά φαίνονται μια χαρά παιδιά :p

hayatevo9

Kotsos σωστά, δεν είδα ούτε εγώ τρίχα απ’ο πρόβατο αχαχαχαχαχαχα !!
Τώρα πέρα από την πλάκα, η Σαμσουνγκ φίλε Dimo χρησιμοποιεί μία από τις μεθόδους πειθούς του καταναλωτή και καλά κάνει. Αυτή η μέθοδος λέγεται επίθεση στον αντίπαλο. Το κάναμε στην Έκθεση Έκφραση της Γ’ λυκείου

Dami

Πολύ σωστά hayatevo,αλλά αν θυμάμαι σωστά τα ονομάζαμε αθέμιτα & ανήθικα μέσα 😉 Το να προσπαθείς να διαβρώσεις την εικόνα του άλλου για να φανείς εσύ καλύτερος.Αυτό κάνει εδώ από τότε που βγήκε το iphone και μέχρι στιγμής ή βολεύεται με το να είναι 2η ή περιμένει να κερδίσει έτσι σιγά σιγά μερίδιο της αγοράς.Συνεχίζει μία στρατηγική iphone-killer phones αντί να ξεκολλήσει και να καταλάβει ότι ίσως οι συσκευές της είναι καλύτερες από τα iphone και αυτό πρέπει να διαφημήσει και όχι να τα συγκρίνει…Συγκρίνοντας η ίδια η εταιρία την ναυαρχίδα της με το iphone εμένα προσωπικά μου λέει ότι είναι ένα wannabe iphone κινητό,πράγμα που δεν την οφελεί.

Κωνσταντίνος

Αν και έχω iPhone(s) καλά τα λέει η Samsung!!!

Ξυπνάτε πρόβατα τα λεφτά σας δίνετε δεν σας το χαρίζουν το τηλέφωνο!

Για τυχόν παρανοήσεις δε, “όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται”.

hayatevo9

dami ας μην ξεγελιόμαστε οι 2 εταιρίες συνεργάζονται και μη σου πω ότι το αποφάσισαν από κοινού όλο αυτό γιατί βοηθά και τη μία και την άλλη. Είναι μανούλες σε κάτι τέτοια.. Η οποιαδήποτε δυσφήμιση δε παύει να είναι διαφήμιση

Samo

Δεν ξέρω άμα θα πάρω ποτέ Iphone, αλλά όποτε τρέχω IOS και μετά Android καταλαβαίνω την ανωτερότητα της Apple. Κινητό και λογισμικό μαζί. Ενώ η Samsung έχει μόνο το κινητό. Τo Android γενικά πιστεύω ότι είναι μία φθηνότατη και κακή απομίμηση των IOS. Δεν μπορεί προσεγγιστικά να πλησιάσει το λογισμικό του μήλου.

Elesar

Αναρωτιέμαι η Samsung δε θα ήθελε να σχηματίζονται ουρές όταν εκείνη βγάζει ένα αντικείμενο στην αγορά ?

Vasilis

Το να προσπαθεί μια εταιρεία να θεωρεί επ αόριστο οτι έχει ανακαλύψει τον τροχό δεν είναι ότι καλύτερο…οκ συμφωνώ οτι η Apple εκμεταλλεύτηκε πρώτη και άριστα αυτο το νεο κύμα της τεχνολογικής εξέλιξης αλλα πλέον υπάρχει και ο ανταγωνισμός. Ο μακαρίτης είχε φάει την ήττα απο την microsoft και πλέον είχε την εμπειρία και την γνώση να βγεί πρώτος σε αυτην την κούρσα. Μην γελιόσαστε αυτη η εξέλιξη θα υπήρχε με ή χωρίς την Apple ή το Android.

leonidas98

μου αρεσουν τα διαφημηστικα που τσακονονται η apple και η samsung :PpP
αν και ειμαι apple fanboy

Πάν

@ Stamatis: Πως μπορείς να “ξεγελάσεις” την Google;

MasterMind

Βλέπω τα συνήθη apple fanboys ηδη πηραν μέρος στην μάχη. 😀

Η Samsung για άλλη μια φορά ΔΕΝ κάνει επίθεση στην Apple και στο iphone αλλά στα fanboys τους. Μέσα από τις διαφημίσεις της προσπαθεί να δείξει οτι αυτοί που κάνουν ουρές για να πάρουν το iphone στην ουσία δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την συμπεριφορά τους αυτή και όντας μή ενημερωμένοι για τις ανταγωνιστικές συσκευές μένουν με ανοιχτό το στόμα οταν βλέπουν οτι κάνουν τα ίδια και περισσότερα πράγματα απο το iphone.

Με λίγα λόγια απευθύνεται στους καταναλωτές τύπου iSheep που ειναι και η μεγάλη μάζα των αγοραστών της apple.

Aφιερωμένο τραγουδάκι: Metallica – Sad But True

Tony Cool

Εχει καταντησει ψιλοκουραστικο το θεμα αλλα θα πεταχτω και εγω ουτως η αλλως,δεν αντεξα!Δεν τρελαθηκα με το διαφημιστικο της samsung αλλα επειδη διαβασα καπου οτι η samsung προσπαθει να δυσφημισει την apple για να φανει καλυτερη (!!!!!!!) μαλλον ξεχναμε οτι η apple ξεκατινιαστηκε και δεν αφησε δικαστηριο για δικαστηριο απο το τιμπουκτου μεχρι το Νεπαλ!Γιατι?Απλουστατα επειδη ειδε οτι ο ανταγωνισμος ξεφυγε ετη φωτος (πριν κανα δυο χρονια η κουρσα ητανε αμφιρροπη, τωρα ομως…) εκρινε οτι ειχε 2 επιλογες.Η να σταματησει να πουλαει φυκια για μεταξωτες κορδελες και να κατσει να φτιαξει κανα κινητο της προκοπης,η να προσπαθησει να κανει ζημια στον αντιπαλο (εχει touch screen και κουμπι,ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝΕ ΤΙΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ!!!).Επελεξε το 2ο.Δικαιωμα της.Αλλα να μην ακουμε και κουλαμαρες….

Alex_Michigan

Βαρέθηκα να την πετυχαίνω εδώ τη διαφήμιση. Αντί να κάνουν θετική διαφήμιση της διαφορετικότητας των δικών τους προϊόντων, κάθονται και κάνουν poke fun στους Apple enthusiasts. Και στην Αυστραλία η Samsung είχε κάνει κάτι δωρεάν προσφορές για τους πρώτους 50 που θα έμπαιναν στο μαγαζί ή κάτι τέτοιο, μόνο και μόνο για να δημιουργήσει ουρές απ’έξω μετά τα μεσάνυχτα.

Πάντως σε λίγες μέρες που πιθανόν θα βγει το Galaxy Nexus στα Best Buy, θα πάω σίγουρα να το παίξω στα χέρια να δω πώς είναι.

Silender

Πολύ τις γουστάρω αυτές τις διαφημίσεις αλλά ακόμα πιο πολύ γουστάρω τα σχόλια των μηλαράδων στα site που βάζουν την είδηση.

Priceless

Angel

Μονο ενα θα πω!Ας βγαλει η samsung και οποιαδηποτε αλλη εταιρια κατι ολοκληροτικα δικο της και μετα θα τη παραδεχτω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.