Samsung Galaxy Tab A8 10.5 2021: Διαρροή προδιαγραφών, τιμής και επίσημων εικόνων

, Samsung Galaxy Tab A8 10.5 2021: Διαρροή προδιαγραφών, τιμής και επίσημων εικόνων

Το Samsung Galaxy Tab A8 10.5 (2021) αναμένεται να μπει σε μαζική παραγωγή σε λίγες μέρες και να γίνει επίσημο τον επόμενο μήνα και, παρά το γεγονός ότι η εταιρεία δεν έχει προβεί σε αποκαλύψεις, χάρη στις προδιαγραφές και τα renders που διέρρευσαν, ξέρουμε τι να περιμένουμε από το νέο tablet.

Μάλιστα, ένα νέο σύνολο επίσημων εικόνων εμφανίστηκε και δείχνει το tablet σε δύο νέα χρώματα.

Αυτές οι φωτογραφίες προέρχονται από το WinFuture και σε αυτές φαίνεται ότι το Samsung Galaxy Tab A8 10.5 (2021) έχει το κουμπί λειτουργίας και τον διακόπτη έντασης στο δεξιό πλαίσιο με ένα μικρόφωνο και στα αριστερά είναι η υποδοχή κάρτας SIM/microSD. Στο επάνω μέρος υπάρχει ένα άλλο μικρόφωνο που πλαισιώνεται από δύο ηχεία και στο κάτω μέρος είναι η θύρα USB-C με ένα ζευγάρι ηχείων και μια υποδοχή ακουστικών 3,5 mm.

, Samsung Galaxy Tab A8 10.5 2021: Διαρροή προδιαγραφών, τιμής και επίσημων εικόνων

Ακόμα, υπάρχει μια selfie κάμερα στη δεξιά πλευρά της οθόνης 10,5″ 16:10 FullHD+ LCD που χρησιμοποιεί αισθητήρα 5MP. Στο πίσω μέρος υπάρχει μια κύρια κάμερα 8MP με μαύρο δακτύλιο και, κάτω από αυτό, το λογότυπο της Samsung.

Το Samsung Galaxy Tab A8 10.5 (2021) έχει ένα Unisoc Tiger T618 SoC που έχει συνδυαστεί με 3 ή 4 GB μνήμης RAM. Το tablet θα έχει τρεις επιλογές αποθήκευσης (32/64/128 GB) και θα τρέχει Android. Αν και η πηγή δεν αποκαλύπτει ποια ακριβώς έκδοση, αλλά το Geekbench προτείνει ότι θα εκκινήσει το Android 11.

, Samsung Galaxy Tab A8 10.5 2021: Διαρροή προδιαγραφών, τιμής και επίσημων εικόνων

Το tablet θα έχει μπαταρία 7.040 mAh, αλλά δεν έχει ξεκαθαριστεί η ταχύτητα φόρτισης. Άλλα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy Tab A8 10.5 (2021) περιλαμβάνουν υποστήριξη Dolby Atmos, ξεκλείδωμα προσώπου, συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένη στο πλάι, Wi-Fi διπλής ζώνης και συνδεσιμότητα LTE. Ωστόσο, θα υπάρχουν και μοντέλα μόνο Wi-Fi.

, Samsung Galaxy Tab A8 10.5 2021: Διαρροή προδιαγραφών, τιμής και επίσημων εικόνων

Το Samsung Galaxy Tab A8 10.5 (2021) θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα και η τιμή του θα ξεκινά από τα 230€ στην Ευρώπη. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, θα είναι διαθέσιμο στα μέσα Ιανουαρίου 2022.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis

Διαβάζοντας techblog δεκα χρονια εχω να κάνω μια καλόπιστη παρατήρηση. Καταλαβαίνω οτι πολλά άρθρα ειναι από ξένες πηγές αλλά λίγη προσοχή στη μετάφραση δεν βλάπτει. Ορισμένα είναι πραγματικά σαν να βγήκαν από το google traslate. Πx εδω στο σημείο που το άρθρο γράφει για τον επεξεργαστή “να Unisoc Tiger T618 SoC που έχει συνδυαστεί κάτω από την κουκούλα με 3 ή 4 GB μνήμης RAM”

κάτω από την κουκούλα;; το Original αρθρο απο το gizchina γραφει Under the hood που σημαινει κάτω από το καπώ (και αναφέρεται σε κινητήρες αυτοκινήτων) και φυσικά δεν είναι δόκιμη εκφραση στα ελληνικα.

Θα μου πεις κολλάς σε τέτοιες λεπτομέρειες; Ναι γιατί τα κείμενα είναι για να διαβάζονται. Και τέτοια συχνά είναι η αλήθεια λάθη χαλάνε την απόλαυση της αναγνωσης,

Κώστας Βλαχάκης

Καλημέρα, έχετε δίκιο. Θα προσέχουμε περισσότερο τον έλεγχο των άρθρων πριν δημοσιευτούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.