Samsung Galaxy Tab S6 5G: Θα είναι το πρώτο tablet με 5G

, Samsung Galaxy Tab S6 5G: Θα είναι το πρώτο tablet με 5G

Το Samsung Galaxy Tab S6 κυκλοφόρησε νωρίτερα μέσα στο έτος, ωστόσο ο Νοτιοκορεάτικος κολοσσός θα φέρει σύμφωνα με πληροφορίες μία νέα πρόταση η οποία θα υποστηρίζει το νέο ταχύτατο δίκτυο 5G. Το tablet θα ονομάζεται Galaxy Tab S6 5G και θα είναι το πρώτο στην κατηγορία του που θα υποστηρίζει το πολυσυζητημένο πρωτόκολλο.

Το προηγούμενο διάστημα το tablet έλαβε πιστοποιήσεις από το Bluetooth SIG αλλά και WiFi Alliance και τώρα έλαβε την πιστοποίηση NRRA στην Νότια Κορέα. Μετά από αυτό το Galaxy Tab S6 5G εμφανίστηκε στα promotional offers της χώρας ενώ στην επίσημη ιστοσελίδα εμφανίζεται και η σελίδα υποστήριξης. Σύμφωνα λοιπόν με την σελίδα υποστήριξης το tablet θα έχει αριθμό μοντέλου SM-T866N.

Οι προσφορές που έχουν ήδη ξεκινήσει θα διαρκέσουν έως τις 31 Μαρτίου πράγμα που σημαίνει ότι ίσως το tablet της Samsung κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα σε αυτό το διάστημα.

Χαρακτηριστικά

Το Samsung Galaxy Tab S6 5G αναμένεται να έρθει με παρόμοιο σχεδιασμό και χαρακτηριστικά με την προηγούμενη έκδοση που κυκλοφόρησε. Ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες το tablet θα έχει οθόνη των 10.3 ιντσών και μπαταρία χωρητικότητας 7.300mAh.

Αυτήν την στιγμή το tablet ενσωματώνει οθόνη Super AMOLED στις 10.5 ίντσες η οποία υποστηρίζει HDR10+ ενώ κάτω από το panel βρίσκεται τοποθετημένος και ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Εσωτερικά έχουμε τον Snapdragon 855, μνήμη RAM 8GB και εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 256GB.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.