Samsung Galaxy Tab S6: Έρχεται στην Ευρώπη 23 Αυγούστου με τιμές από 699€

Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Galaxy Tab S6: Έρχεται στην Ευρώπη 23 Αυγούστου με τιμές από 699€

Πριν λίγες ημέρες η κορεάτικη κατασκευάστρια παρουσίασε το flagship tablet Samsung Galaxy Tab S6. Η συσκευή έχει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και μέχρι τώρα γνωρίζαμε τις τιμές για την αγορά της Αμερικής. Ωστόσο, πλέον γνωρίζουμε τις τιμές στην Ευρώπη και την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Η εταιρεία ξεκίνησε να εμπλουτίζει με εικόνες τις ιστοσελίδες του Samsung Galaxy Tab S6 και παράλληλα ενημερώνει τις ημερομηνίες κυκλοφορίας και τις τιμές των εκδόσεων του tablet.

Το Samsung Galaxy Tab S6 είναι εξοπλισμένο με τον ισχυρό Snapdragon 855 τον οποίο συνοδεύουν 6GB ή 8GB μνήμη RAM και 128GB ή 256GB επεκτάσιμος χώρος αποθήκευσης. Η οθόνη του tablet είναι WQXGA AMOLED στις 10,5 ίντσες με σχετικά λεπτά bezels και in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Στον τομέα των καμερών, η Samsung θεωρεί πως όλοι οι χρήστες tablet χρησιμοποιούν τις κάμερες των συσκευών τους, οπότε πρόσθεσε μία δεύτερη κάμερα στην πίσω όψη. Η κύρια κάμερα είναι ευρυγώνια στα 12MP και η δευτερεύουσα είναι ultra wide στα 5MP.

Tο tablet έχει θύρα USB type-C που χρησιμεύει και ως θύρα ακουστικών, 7.040mAh μπαταρία με υποστήριξη 18W ταχυφόρτισης, και τρέχει One UI βασισμένο σε Android 9 Pie.

Όσον αφορά το S-Pen η Samsung έκανε μερικές βελτιώσεις στη Bluetooth συνδεσιμότητα και πλέον το stylus φορτίζει ασύρματα όταν είναι τοποθετημένο στην πίσω πλευρά της συσκευής.

Το Samsung Galaxy Tab S6 θα είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα, Mountain Gray, Cloud Blue, και Rose Blush. Η πρώτη χώρα που θα υποδεχθεί το tablet είναι η Ολλανδία στις 23 Αυγούστου και έπειτα ακολουθεί η Γερμανία στις 30 Αυγούστου.

Οι τιμές για την Ολλανδία είναι 699€ για την έκδοση 6/128GB, 779€ για αυτή με τα 8GB RAM και τα 256GB αποθηκευτικό χώρο, και η LTE που έχει 6GB RAM και 128GB χώρο αποθήκευσης τιμολογείται στα 779€. Στη Γερμανία οι τιμές ανεβάινουν κατά 50€ στη βασική έκδοση και 120€ για τις άλλες δύο.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.