Samsung Galaxy Tab S7+: Πέρασε από το Geekbench με Snapdragon 865 και 6GB RAM

, Samsung Galaxy Tab S7+: Πέρασε από το Geekbench με Snapdragon 865 και 6GB RAM

Ξέρουμε ήδη ότι η Samsung ετοιμάζει αρκετές νέες συσκευές για να παρουσιάσει τους επόμενους μήνες, από τη ναυαρχίδα Note 20+ μέχρι τις ανανεωμένες foldable προτάσεις της. Όμως, περιμένουμε και την απάντηση της εταιρείας στο νεότερο iPad, που θα έρθει με το Galaxy Tab S7+.

Το επερχόμενο tablet της Samsung, με την ονομασία μοντέλου SM-T976B, πέρασε από το Geekbench, δίνοντας μα τις πρώτες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του. Στο εσωτερικό της συσκευής φαίνεται πως θα είναι ο οκταπύρηνος Snapdragon 865, ο οποίος θα συνοδεύεται από 6GB μνήμη RAM. Το Galaxy Tab S7+ έφτασε τους 4.277 πόντους στο single-core test και 13.286 πόντους multi-core test.

Το τελευταίο στοιχείο από το Geekbench είναι πως η συσκευή θα τρέχει Android 10, αν και είναι κάτι που περιμέναμε. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε από πηγές πως θα υπάρχουν δύο μοντέλα της σειράς, ένα 12.4 ιντσών και ένα 11 ιντσών. Τα δύο μοντέλα θα κυκλοφορήσουν σε εκδόσεις WiFi και 5G. Επίσης, περιμένουμε όλη η σειρά Galaxy Tab S7 να κυκλοφορήσει με υποστήριξη S-Pen, όπως έγινε και με τη σειρά Galaxy Tab S6.

Αυτό που θα ξεχωρίζει το Galaxy Tab S7 με το κορυφαίο Galaxy Tab S7+ φαίνεται να είναι ο ρυθμός ανανέωσης και η μπαταρία. Όπως στη σειρά S20, το Galaxy Tab S7+ αναμένεται με ρυθμό ανανέωσης οθόνης στα 120Hz και μπαταρία 10.090mAh, ενώ το μικρότερο μοντέλο θα μείνει στα 60Hz με 7.760mAh μπαταρία. Βέβαια, τα παραπάνω παραμένουν φήμες, οπότε περιμένουμε την ανακοίνωση των συσκευών για περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.