Samsung Galaxy Tab S7+: Τα πρώτα renders και η επιβεβαίωση της τεράστιας μπαταρία των 10.090mAh

, Samsung Galaxy Tab S7+: Τα πρώτα renders και η επιβεβαίωση της τεράστιας μπαταρία των 10.090mAh

Η Samsung αναμένεται να ανανεώσει τη δημοφιλή σειρά tablet της, Galaxy Tab S, στις 5 Αυγούστου, όπου θα ανακοινώσει τα Galaxy Tab S7 και S7+, μαζί βέβαια με τα νέα μοντέλα της σειράς Note 20 και Galaxy Fold.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του Galaxy Tab S7+ που αναμένουμε, βάση των διαρροών, είναι η τεράστια μπαταρία του. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες έκαναν λόγω για μπαταρία άνω των 10.000mAh, κάτι που φαίνεται όντως να αληθεύει. Το Galaxy Tab S7+ έλαβε πιστοποιήσεις ασφαλείας από τις TUV Rheinland και Safety Korea, με τις δύο εταιρείες να μετρούν τη χωρητικότητα της μπαταρίας στα 9.800mAh, η οποία τυπικά χρεώνεται ως 10.090mAh.

Επίσης, ο γνωστός leakster OnLeaks μας δίνει μία πρώτη ματιά στην εμφάνιση του επερχόμενου μοντέλου, η οποία δεν απέχει και πολύ από την εμφάνιση του Galaxy Tab S6. Η συσκευή διατηρεί αρκετά μικρά bezel περιμετρικά, με το πίσω μέρος να φιλοξενεί το σύστημα διπλής κάμερας σε κάθετη διάταξη, όπως το iPhone X, ενώ κάτω από την κάμερα υπάρχει η θέση για το S-Pen.

Η μεγαλύτερη αλλαγή που περιμένουμε στα νέα tablet της Samsung είναι στην οθόνη, καθώς θα υποστηρίζει high refresh rate στα 120Hz. Επίσης, αν και δεν είναι ακόμα επίσημο, αναμένουμε η μπαταρία του απλού Galaxy Tab S7 να είναι αρκετά μικρότερη από το Plus μοντέλο, μόλις στα 7.760mAh, αν και η οθόνη του θα αυξηθεί στις 11 ίντσες. Το Plus μοντέλο αναμένεται να είναι μεταξύ 12.3 και 12.4 ιντσών ώστε να ανταγωνιστεί το μεγαλύτερο iPad Pro.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.