Samsung Galaxy Tab S9: Διέρρευσαν διαφημιστικές εικόνες

Samsung Galaxy Tab S9, Samsung Galaxy Tab S9: Διέρρευσαν διαφημιστικές εικόνες

Η σειρά Samsung Galaxy Tab S9 φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει μαζί με τα Galaxy Z Fold5 και Z Flip5 την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου στο Galaxy Unpacked και τώρα έχουμε επίσημες προωθητικές φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν το σχεδιασμό τους.

Τα νέα teaser δείχνουν και τα τρία μέλη της σειράς Galaxy Tab S9 με τα Tab S9, Tab S9+ και Tab S9 Ultra. Οι εικόνες φαίνεται να υποδηλώνουν αδιάβροχη βαθμολογία. Με βάση προηγούμενες φήμες, η σειρά Tab S9 θα είναι πιστοποιημένη με IP67 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη, μια προσθήκη πολύ σημαντική για τους χρήστες. Η δεύτερη εικόνα δείχνει το Tab S9 δίπλα στα Galaxy Watch 5 και Z Flip 5.

Με βάση τις πιο ενημερωμένες φήμες, η σειρά Galaxy Tab S9 θα είναι εξοπλισμένη με το chipset Snapdragon 8 Gen 2 για Galaxy με έως και 16GB RAM και 512 GB αποθηκευτικό χώρο στο μοντέλο Ultra. Το μεγαλύτερο μέλος της σειράς Tab S9 αναμένεται να φέρει μια μεγάλη οθόνη AMOLED 14,6 ιντσών (120 Hz, 2.960 x 1.848 px) με μια εγκοπή που περικλείει διπλές κάμερες 13MP μπροστά στο μπροστινό μέρος. Είναι επίσης πιθανό να διαθέτει μπαταρία 11.200 mAh με ταχύτητες φόρτισης 45 W.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stathis

Φοβερό.. “τώρα έχουμε επίσημες προωθητικές φωτογραφίες” τις οποίες όμως δεν θα σας τις δείξουμε. Σατανικό.

Κώστας Βλαχάκης

Κατέβηκαν μετα από απαίτηση της Samsung.

Δημητρης

Αν επιτρέπεται Κώστα, γιατί? Δεν αντιπροσώπευαν την πραγματικότητα?

Κώστας Βλαχάκης

Δεν το γνωρίζω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Tab

Samsung Galaxy Tab A9 και Tab A9+ κυκλοφορούν παγκόσμια

Ξεκίνησε επίσημα η παγκόσμια κυκλοφορία των Galaxy Tab A9 και Galaxy Tab A9+ που έρχονται με ελαφρύ σώμα, απλή σχεδίαση και ελκυστικές τιμές.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Tab S9 FE και Buds FE: Ανακοινώθηκαν επίσημα

Η Samsung, εκτός από το Galaxy S23 FE, παρουσίασε και άλλα προϊόντα της σειράς Fan Edition, το Galaxy Tab S9 FE και τα Galaxy Buds FE.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Tab

Samsung Galaxy Tab A9 & Tab S9 FE στo Google Play Console

Tα επερχόμενα budget tablet της Samsung, Galaxy Tab A9 και Tab S9 FE, έκαναν την εμφάνιση τους στη βάση δεδομένων Google Play Console.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Tab S9 FE: Διέρρευσε η τιμή

Η Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα τα tablet Galaxy Tab S9 FE και Tab S9 FE+, με τις τιμές τους να διαρρέουν στο διαδίκτυο.