Samsung Galaxy Tab S9 FE και Buds FE: Ανακοινώθηκαν επίσημα

Samsung Galaxy Tab S9 FE, Samsung Galaxy Tab S9 FE και Buds FE: Ανακοινώθηκαν επίσημα

Η Samsung, εκτός από το Galaxy S23 FE, παρουσίασε σήμερα και άλλα προϊόντα της σειράς Fan Edition, το τάμπλετ Galaxy Tab S9 FE και τα ακουστικά Galaxy Buds FE.

Η σειρά Galaxy Tab S9 FE περιλαμβάνει στην πραγματικότητα δύο μεγέθη – ένα Tab S9 FE 10,9 ιντσών και ένα Tab S9 FE+ 12,4 ιντσών τόσο σε επιλογή WiFi όσο και σε 5G. Τα τάμπλετ διαθέτουν οθόνες IPS LCD με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 90 Hz. Επίσης, τη λειτουργία Vision Booster της Samsung για βελτιωμένη προβολή σε εξωτερικούς χώρους και διπλά ηχεία με το Dolby Atmos. Και οι δύο εκδόσεις Tab S9 FE έχουν πιστοποίηση IP68 και συνοδεύονται από τη γραφίδα S Pen, η οποία είναι επίσης ανθεκτική στο νερό και τη σκόνη.

Samsung Galaxy Tab S9 FE, Samsung Galaxy Tab S9 FE και Buds FE: Ανακοινώθηκαν επίσημα Samsung Galaxy Tab S9 FE, Samsung Galaxy Tab S9 FE και Buds FE: Ανακοινώθηκαν επίσημα

Η Samsung χρησιμοποιεί το chipset Exynos 1380 σε συνδυασμό με 6/8 GB RAM στο Tab S9 FE και 8/12 GB στο μοντέλο FE+. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι είτε 128 GB είτε 256 GB και στις δύο εκδόσεις και μπορείτε να τον επεκτείνετε μέσω της υποδοχής κάρτας microSD.

Samsung Galaxy Tab S9 FE, Samsung Galaxy Tab S9 FE και Buds FE: Ανακοινώθηκαν επίσημα

Όσον αφορά τις κάμερες, και τα δύο tablet διαθέτουν 12 MP ultrawide μπροστινούς αισθητήρες με οπτικό πεδίο 120˚ και κύρια πίσω μονάδα 8 MP. Το Tab S9 FE+ έχει μια πρόσθετη μονάδα ultrawide 8 MP στο πίσω μέρος. Το Tab S9 FE διαθέτει μπαταρία 8.000 mAh ενώ το μοντέλο Plus 10.000 mAh. Και τα δύο υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση έως και 45 W, αλλά δεν περιλαμβάνεται φορτιστής.

Samsung Galaxy Tab S9 FE, Samsung Galaxy Tab S9 FE και Buds FE: Ανακοινώθηκαν επίσημα

Η σειρά Galaxy Tab S9 FE διατίθεται σε χρώματα Mint, Silver, Grey και Lavender. Η τιμή για το Tab S9 FE ξεκινά από 529 € στην Ευρώπη, ενώ για το Tab S9 FE+ θα πρέπει να δώσετε 699 €. Τα μοντέλα 5G είναι 100€ επιπλέον.

Το Samsung Galaxy Buds FE είναι τα πιο προσιτά ασύρματα ακουστικά της Samsung μέχρι σήμερα με αρχική τιμή 109€. Προσφέρουν ενεργή ακύρωση θορύβου (ANC), συνδεσιμότητα Bluetooth 5.2 με αυτόματη εναλλαγή μεταξύ ζευγαρωμένων συσκευών και έως και 21 ώρες συνολικό χρόνο αναπαραγωγής με τη θήκη φόρτισής τους.

Samsung Galaxy Tab S9 FE, Samsung Galaxy Tab S9 FE και Buds FE: Ανακοινώθηκαν επίσημα Samsung Galaxy Tab S9 FE, Samsung Galaxy Tab S9 FE και Buds FE: Ανακοινώθηκαν επίσημα

Τα buds υποστηρίζουν τους κωδικοποιητές ήχου AAC και SBC και έχουν ενσωματωμένα χειριστήρια αφής. Κάθε ακουστικό διαθέτει 3 μικρόφωνα με δύο εξωτερικά και ένα ακόμη στο εσωτερικό. Η Samsung συνδυάζει το Buds FE με τρία διαφορετικά μεγέθη ear tips σιλικόνης και δύο πρόσθετα άκρα πτερυγίων για καλύτερη εφαρμογή.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας υπολογίζεται σε 6 ώρες αναπαραγωγής με ANC, η οποία εκτείνεται σε 21 ώρες με τη θήκη φόρτισης και την μπαταρία 479 mAh. Το Galaxy Buds FE διατίθεται σε απόχρωση γραφίτη και λευκού.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Προωθητικό υλικό αποκαλύπτει “AI-mazing” κάμερα και επτά χρόνια ενημερώσεων

Προωθητικές εικόνες του Google Pixel 8a έκαναν την εμφάνισή τους και μας δίνουν μια καλύτερη ιδέα για το τι να περιμένουμε από τη συσκευή.

Software AI Apple featured

iOS 18: Η Apple ξανά σε συζητήσεις με την OpenAI για λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple φέρεται να έχει ξεκινήσει εκ νέου τις συζητήσεις με την OpenAI σχετικά με τη χρήστη της τεχνολογίας της.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.