Samsung Galaxy Watch 6: Διέρρευσαν και άλλα specs

Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 6: Διέρρευσαν και άλλα specs

Μετά τις πολλές πληροφορίες για τα επερχόμενα προϊόντα της Samsung που θα παρουσιαστούν στο Unpacked τον επόμενο μήνα, ένας άλλος tipster έρχεται να δώσει περισσότερα για τη νέα σειρά wearables της εταιρείας.

Aφού μάθαμε για την τιμή τους, ο Ahmed Qwaider ανάρτησε στο Twitter ότι όλα τα μέλη της σειράς Galaxy Watch 6 αναμένεται να διαθέτουν λεπτότερα πλαίσια και μεγαλύτερες οθόνες από τους προκατόχους τους. Θα τροφοδοτούνται από το chipset Exynos W930, που βασίζεται σε διαδικασία 5nm. Και όλα θα έχουν 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικό χώρο.


Το Galaxy Watch 6 λέγεται ότι έχει μπαταρία 300 mAh στο μοντέλο 40 mm (σε σύγκριση με 284 mAh στον προκάτοχό του) και 425 mAh στο μοντέλο 44 mm (το οποίο αυξήθηκε από 410 mAh).

Τα δύο μεγέθη του Watch 6 Classic θα μοιράζονται τις χωρητικότητες με το Watch 6 – το μοντέλο των 43 mm έχει 300 mAh και των 47 mm 425 mAh.

Παραδόξως, αυτό απέχει πολύ από το περσινό Galaxy Watch 5 Pro, το οποίο ήρθε με μια κυψέλη 590 mAh.

Τα χρώματα που θα κυκλοφορήσουν πιο συχνά στις περισσότερες αγορές σε όλο τον κόσμο είναι υποτίθεται το Graphite και το Gold για το Watch 6 40mm και το Graphite και το Silver για τα υπόλοιπα. Όπως κάνει συνήθως η Samsung, πιθανότατα θα υπάρχουν περισσότερες αποχρώσεις, καθεμία περιορισμένη σε ένα συγκεκριμένο σύνολο αγορών.

Τις πληροφορίες φαίνεται να επιβεβαιώνει και ο διάσημος leakster της Samsung Ice Universe:


Η σειρά Galaxy Watch 6 αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο της την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου σε μια εκδήλωση Unpacked στην Κορέα, μαζί με τα Galaxy Z Flip5, Galaxy Z Fold5 και τη σειρά Galaxy Tab S9.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.