Samsung Galaxy Watch5: Τελικά μπορεί να διαθέτει αισθητήρα θερμοκρασίας

galaxy watch5, Samsung Galaxy Watch5: Τελικά μπορεί να διαθέτει αισθητήρα θερμοκρασίας

Οι φήμες για τα επερχόμενα wearables της Samsung, που τα περιμένουμε να έρθουν αργότερα φέτος μαζί με τα foldable, είναι πάρα πολλές. Παραδείγματος χάρη, η σειρά Galaxy Watch5 λέγεται πως δεν θα φέρει την περιστρεφόμενη στεφάνη. Τώρα, η Samsung επιβεβαίωσε άθελά της την ύπαρξη των smartwatches και το τέλος του Classic branding.

Πιο συγκεκριμένα, το 9to5Google εντόπισε αναφορές στα Galaxy Watch5 και Watch5 Pro στην τελευταία έκδοση beta του Samsung Health (v6.22.0.069). Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Samsung διαρρέει ένα επερχόμενο προϊόν μέσα από την εφαρμογή Health. Aυτό συνέβη και πέρυσι όταν οι αναφορές στα Galaxy Watch4 και Watch4 Classic εμφανίστηκαν στην εφαρμογή παρακολούθησης υγείας της εταιρείας σχεδόν ένα μήνα πριν από την κυκλοφορία τους.

galaxy watch5, Samsung Galaxy Watch5: Τελικά μπορεί να διαθέτει αισθητήρα θερμοκρασίας

Η ίδια αναφορά δείχνει ακόμα πως το Galaxy Watch5 Pro θα μπορούσε να έχει πιο σπορ σχεδιασμό σαν το Galaxy Watch4, ενώ καταρρίπτει τις φήμες για τρία νέα μοντέλα.

Η τελευταία έκδοση beta του Samsung Health διαθέτει μια εναλλαγή για “Θερμοκρασία δέρματος κατά τη διάρκεια του ύπνου” που φαίνεται ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σκοπούς παρακολούθησης κύκλου. Παράλληλα, υπάρχουν αντικρουόμενες αναφορές ότι το Galaxy Watch5 έρχεται με ενσωματωμένο αισθητήρα θερμοκρασίας, αλλά οι δυνατότητές του δεν είναι ξεκάθαρες.

Άλλες φήμες για το Watch5 Pro περιλαμβάνουν μια μεγάλη μπαταρία 572 mAh και sapphire glass.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.