Gear

Samsung Gear VR: Ξεπέρασε το 1 εκατ. χρήστες

Είναι σαφές ότι το επόμενο κομμάτι της αγοράς που θέλουν να εκμεταλλευτούν οι κατασκευαστές είναι το VR, ανακοινώνοντας ο ένας μετά τον άλλον, τις συσκευές τους. Το ερώτημα είναι πως ανταποκρίνονται οι χρήστες. Όσον αφορά στη Samsung οι αριθμοί μοιάζουν ιδιαίτερα ενθαρρυντικοί.

Πριν από περίπου μισό χρόνο η Samsung λάνσαρε το Samsung Gear VR, το οποίο και δημιούργησε σε συνεργασία με την Oculus. Όπως ανακοίνωσε η Oculus, τον περασμένο μήνα ένα εκατομμύριο άνθρωποι χρησιμοποίησαν το Samsung Gear VR. Δεδομένου του εξειδικευμένου χαρακτήρα της συγκεκριμένης αγοράς, ο αριθμός μοιάζει άκρως εντυπωσιακός. Οι χρήστες είχαν την ευκαιρία να ασχοληθούν με παιχνίδια, videos και ότι άλλο προσφέρει η πλατφόρμα της Oculus.

Επιπλέον, οι developers έχουν δημιουργήσει πάνω από 250 apps για το Gear VR, με τίτλους όπως Minecraft, End Space, Bait κλπ. Πολύ σημαντικό ρόλο στην δημοφιλία του Gear VR έπαιξε και το VR video με το 70% των πιο χρησιμοποιημένων apps να είναι τα videos, ενώ 8 στους 10 χρήστες “καταναλώνουν” video περιεχόμενο.

Μέσα στο επόμενο διάστημα, η βάση χρηστών αναμένεται να διευρυνθεί περισσότερο, σε αυτό θα βοηθήσει και η έλευση του Facebook 360 Photos.

Πηγή: 1,2

Σχόλια

  • Πραγματικά το VR είναι το μέλλον. Και αν εξαιρέσεις την ποιότητα που πραγματικά θέλει βελτίωση,οι υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει είναι απεριόριστες. Η εμπειρία πραγματικά είναι διαφορετική.

  • Καλά βρε μας δουλεύουν αφού το έδινε free με προπαραγγελία του s7

  • Να λέγαμε για το VIVE να πω εντάξει, έχουν κάνει τρομερή δουλειά τα κοπέλια. Αλλά το Gear VR; Really;; Δεν έπρεπε καν να είναι είδηση αυτό, αφού, όπως είπε και ο φίλος από πάνω, το πήραν τζάμπα όσοι έκαναν pre-order το Galaxy S7. Προφανώς και θα έχει το μεγαλύτερο userbase... Ό,τι είναι τζάμπα δοκιμάζεται από περισσότερους, για ευνόητους λόγους!

  • Αν αναλογιστει κανείς ότι χάρισε 1.000.000 συσκευές, είναι λίγα

  • οι τιμες να πεσουν λιγο γιατι ειναι πανακριβα. 10 ευρω για ενα παιχνιδι της πλακας

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.