Gear

Flens: Ενισχύει το flash του κινητού κατά 10 φορές

Για όσους θέλουν να βγάζουν φωτογραφίες ή να χρησιμοποιούν το κινητό τους ως φακό στο σκοτάδι, αλλά δεν είναι ικανοποιημένοι από το ενσωματωμένο flash που έχει βάλει ο κατασκευαστής, έρχεται ένα νέο project στο Kickstarter ονόματι Flens.

Οι δημιουργοί του το αποκαλούν ως τον πρώτο ενισχυτή φακού για smartphones και υπόσχονται να ενισχύσουν το φως που έρχεται από το flash, κατά 10 φορές. Ουσιαστικά, αυτό που κάνει το Flens είναι ότι παίρνει το φως από τον φακό του κινητού και το μετατρέπει σε μια στενή και συγκεντρωμένη δέσμη φωτός, που όπως είπαμε είναι κατά 10 φορές ενισχυμένη. Βοηθά στην λήψη νυχτερινών φωτογραφιών καθώς μπορείτε να στέκεστε πιο μακριά.

Το Flens είναι συμβατό με iPhone 4 και νεότερα μοντέλα και συσκευές με Android και Windows Phone.

Όσοι στηρίξουν την καμπάνια με τουλάχιστον 17 ευρώ, θα πάρουν το Flens δωρεάν, ενώ η τιμή του όταν κυκλοφορήσει θα είναι στα 30 ευρώ. Οι αποστολές αναμένεται να ξεκινήσουν Ιούλιο.

Η καμπάνια στο Kickstarter ζητά χρηματοδότηση 20.000 ευρώ, έχει καταφέρει να μαζέψει 4.397 ευρώ και απομένουν 29 μέρες μέχρι να λήξει.

Δείτε το video:

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 24 Ιανουαρίου 2022 14:42

Σχόλια

  • μου φαινεται η στο βινετο στα 3 κινητα το ενα ηταν ενα Xperia Z3?? και πως αυτο το μαραφετι του εμποδιζε την καμερα :0

  • @Max91 Ναι ηταν το Ζ3... αλλα ετσι και αλλιως λενε θα ειναι συμβατο με Android, Windows Phone κ Iphone..παντος θα ηταν πολυ καλο να το εκαναν χωρις ομως αυτο το εξαρτημα,αλλα πολυ δυσκολα ομως,διοτι το κινητο θα ειχε πολυ εξογκομα με αυτο!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.