Gear

Samsung SmartTag2: Με νέο σχεδιασμό, δυνατότητες και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας

Η Samsung, εκτός από τις Fan Edition συσκευές της, παρουσίασε την ενημερωμένη της συσκευή SmartTag2 με νέο πιο ανθεκτικό και ευέλικτο σχεδιασμό, μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και βελτιωμένες δυνατότητες.

Στο σχεδιασμό ενσωματώνεται τώρα ένα μεταλλικό δακτύλιο στο εσωτερικό, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περισσότερα πράγματα.

Μία από τις νέες δυνατότητες είναι το Lost Mode. Ο κάτοχος του SmartTag2 μπορεί να εισάγει τα στοιχεία επικοινωνίας του και όποτε χαθεί, το άτομο που βρίσκει το tag μπορεί να τη σαρώσει χρησιμοποιώντας το NFC του τηλεφώνου και θα εμφανιστούν αυτόματα τα στοιχεία επικοινωνίας του κατόχου.

Ακόμα, το νέο Compass View διευκολύνει την εύρεση των αντικειμένων σας καθώς δείχνει την ακριβή τοποθεσία του SmartTag2. Αυτή η δυνατότητα λειτουργεί μόνο με συσκευές με δυνατότητα UWB, όπως η σειρά Galaxy S Ultra.

Η νέα λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας μπορεί να αυξήσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 700 ημέρες, διάρκεια διπλάσια από τον προκάτοχό του. Η κανονική λειτουργία μπορεί να διαρκέσει έως και 500 ημέρες, δηλαδή 50% περισσότερο από πριν. Η Samsung δεν διευκρίνισε ποιες δυνατότητες είναι οι άξονες της Λειτουργίας εξοικονόμησης ενέργειας, αλλά είπε ότι είναι κυρίως χρήσιμο για άτομα που χρησιμοποιούν τη συσκευή για την παρακολούθηση αντικειμένων.

Επεξεργάστηκε την 5 Οκτωβρίου 2023 10:21

Σχόλια

  • Παρατηρω πως η νεα σειρα δεν διαθετει κουμπι για διαφορες δραστηριοτητες οπως το προηγουμενο! Προσωπικα το χρησιμοποιουσα και για εντοπισμο αλλα και για τις εξυπνες αυτες δυνατοτητες! Ελπιζω με καποιο τροπο οι δυνατοτητες αυτες να υπαρχουν και στο συγκεκριμενο!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.