SanDisk Extreme: Επίσημα η πιο γρήγορη microSD 256GB στον κόσμο

H Western Digital, η μητρική της SanDisk, ανακοίνωσε μια νέα microSD, την οποία χαρακτηρίζει την πιο γρήγορη 256GB κάρτα microSD στον κόσμο. Η κάρτα έχει στόχο να χρησιμοποιηθεί για εγγραφή και αποθήκευση 4K video από smartphones, drones, action cameras κ.α.

Η 256GB SanDisk Extreme microSDXC UHS-I (όπως είναι το πλήρες όνομά της) δεν είναι η πρώτη 256GB microSD, η Samsung έχει παρουσιάσει την δική της πρόταση, η οποία είναι λίγο πιο αργή από την SanDisk.

Η SanDisk Extreme δίνει ταχύτητες μεταφοράς και εγγραφής έως και 100MB/s και 90MB/s, αντίστοιχα. Μπορεί να μεταφέρει μια full HD ταινία σε λιγότερο από 45 δευτερόλεπτα.

Ανακοινώθηκε και μια δεύτερη λίγο πιο οικονομική έκδοση, η 56GB SanDisk Ultra microSDXC UHS-I Premium Edition με transfer speed έως 95MB/s, ενώ δεν γίνεται αναφορά στην ταχύτητα εγγραφής. Και οι δυο είναι αδιάβροχες, ανθεκτικές στις πτώσεις, στις ακραίες θερμοκρασίες και τις ακτίνες-X.

Όσο για τις τιμές, η 256GB SanDisk Extreme microSD κοστίζει 199.99 δολάρια και θα γίνει διαθέσιμη μέσα στο τέταρτο τρίμηνο του έτους, ενώ η Premium Edition θα γίνει διαθέσιμη τον Αύγουστο με τιμή 149.99 δολάρια.

sandisk extreme, SanDisk Extreme: Επίσημα η πιο γρήγορη microSD 256GB στον κόσμο

sandisk extreme, SanDisk Extreme: Επίσημα η πιο γρήγορη microSD 256GB στον κόσμο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Σούπερ φαίνεται. Και καλή η τιμή και σίγουρα θα ακολουθήσουν και προσφορές στο μέλλον. Εγώ βεβαια με 128 γίγα ειμαι καλυμμένος για αρκετά χρόνια αλλά ο χώρος σε κινητό και τάμπλετ ειναι Never enough που λέμε

Konstantine

Είναι συμβατή με galaxy s7 edge? Αν γνωρίζει κάποιος!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear MWC 2018 SanDisk

H SanDisk λανσάρει την πιο «γρήγορη» 400GB MicroSD Card στον κόσμο [MWC 2018]

Για να προλάβει τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της mobile αγοράς σε όρους αποθήκευσης, η SanDisk ανακοίνωσε στο Mobile World Congress 2018 στην Βαρκελώνη την SanDisk Extreme UHS-I microSDXC card ως την πιο «γρήγορη» 400GB MicroSD Card στον κόσμο.

Gear CES 2018 SanDisk

Η SanDisk παρουσίασε το μικρότερο USB-C flash drive του κόσμου με χωρητικότητα 1TB [CES 2018]

Η SanDisk επιφύλασσε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανακοίνωση στο φετινό Consumer Electronics Show του Λας Βέγκας. Κάθε χρόνο, εκτός των εξαιρετικά ενδιαφερόντων νέων προϊόντων τεχνολογίας μεταξύ των οποίων είναι οι τηλεοράσεις, οι έξυπνες οικιακές συσκευές, τα smartphones, οι υπολογιστές κλπ, έχουμε πάντα και την… άτυπη μάχη μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών μέσων αποθήκευσης.

Τεχνολογία IFA 2017 SanDisk

SanDisk: MicroSD με χωρητικότητα 400GB [IFA 2017]

Τη νέα SanDisk Ultra microSD κάρτα χωρητικότητας 400GB παρουσίασε η Western Digital στο περιθώριο της IFA 2017.

Computers SanDisk Western Digital

Western Digital: Φέρνει τις Blue και Green σειρές SSD

Η Western Digital, σχεδόν έναν χρόνο μετά την αγορά της SanDisk, φέρνει στην αγορά τους πρώτους SSD της. Στην ουσία φέρνει 2 νέες σειρές SSD, με την ονομασία Blue και Green. Η Blue σειρά, θα αφορά τις επιδόσεις, ενώ η σειρά Green θα είναι ενεργειακά αποδοτική.