SD 8 Gen 2: Αποκαλύφθηκε κατά λάθος η ημερομηνία κυκλοφορίας

SD 8 Gen 2, SD 8 Gen 2: Αποκαλύφθηκε κατά λάθος η ημερομηνία κυκλοφορίας

Η Qualcomm συνηθίζει να αποκαλύπτει το καινούργιο flagship chipset το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου, αλλά φέτος περιμένουμε να το κάνει δύο εβδομάδες νωρίτερα. Πιο συγκεκριμένα, ο επίσημος ιστότοπος της εταιρείας τσιπ του Σαν Ντιέγκο έχει προγραμματίσει ένα Snapdragon Summit για τις 14-17 Νοεμβρίου, όπου πιθανότατα θα δούμε το νέο Snapdragon 8 Gen 2.

Η ανάρτηση έγινε κατά λάθος και αργότερα αφαιρέθηκε από τον ιστότοπο. Αν το τσιπ έρθει πράγματι τον Νοέμβριο, κατασκευαστές όπως η Xiaomi και η Motorola θα μπουν σίγουρα στην κούρσα του ποιος θα είναι ο πρώτος που θα κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο με το νέο τσιπ.

SD 8 Gen 2, SD 8 Gen 2: Αποκαλύφθηκε κατά λάθος η ημερομηνία κυκλοφορίας

Προφανώς και η Qualcomm δεν αποκαλύπτει την ημερομηνία για την εκδήλωση στη Χαβάη πέντε μήνες νωρίτερα, και ήταν ένα λάθος, όμως υπάρχει ακόμη αρκετός χρόνος για να συνεχίσει η φημολογία και να μας επιτρέψει να φτιάξουμε το παζλ του chipset SM8550.

Οι πρώτες φήμες πρότειναν έναν ασυνήθιστο συνδυασμό CPU 1+2+2+3 με μία μονάδα Cortex-X3, δύο Cortex-A720, δύο A710 και τρία A510.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple Qualcomm

Apple και Qualcomm επεκτείνουν τη συμφωνία για μόντεμ 5G έως το 2027

Η Qualcomm μοιράστηκε την έκθεση κερδών της για το πρώτο τρίμηνο του 2024, η οποία αποκάλυψε 9,92 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα.

Smartphones Exynos featured Qualcomm Snapdragon

Exynos 2400 – Snapdragon 8 Gen 3: Κοντραρίστηκαν σε δημοφιλή παιχνίδια

To NL Tech δοκίμασε το Samsung Galaxy S24 Ultra με Snapdragon 8 Gen 3 και το Galaxy S24+ με Exynos 2400 σε διάφορα δημοφιλή παιχνίδια.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Μόνο τα Pro θα φοράνε το πιο πρόσφατο μόντεμ 5G της Qualcomm;

Mόνο τα iPhone 16 Pro θα φοράνε φέτος το τελευταίο μόντεμ της Qualcomm, σύμφωνα με τον τεχνολογικό αναλυτή Jeff Pu.

Gear Qualcomm Qualcomm Snapdragon

Qualcomm Snapdragon XR2+ Gen 2: Aνακοινώθηκε με ανάλυση 4,3K ανά μάτι

Η Qualcomm ανακοίνωσε το chipset Snapdragon XR2+ Gen 2 για headset εκτεταμένης πραγματικότητας που θα περιλαμβάνει συσκευές AR, MR και VR.