Gear

Sony LinkBuds: Νέα TWS ακουστικά με ανατρεπτικό σχεδιασμό

Tα LinkBuds ανακοίνωσε η Sony, τα νέα της ασύρματα ακουστικά, τα οποία έχουν μοναδικό σχεδιασμό ανοιχτού αέρα που δεν μοιάζει καθόλου με κανένα άλλο ακουστικό στην αγορά.

Τα ακουστικά είναι διαθέσιμα σε μαύρο ή λευκό και διαθέτουν υποδοχή σε σχήμα ντόνατ που μπαίνει στο αυτί. Όπως συνέβη και με τα AirPods 3, δεν υπάρχουν μύτες αφρού ή σιλικόνης στα LinkBuds, με το γυμνό ακουστικό να τοποθετείται απευθείας μέσα στο αυτί.

Η «τρύπα» των ακουστικών είναι ένα ring-driver 12mm που επιτρέπει στον εξωτερικό θόρυβο να περάσει στο αυτί του χρήστη, προκειμένου να έχει επίγνωση του τι συμβαίνει γύρω του.

Τα LinkBuds της Sony δεν εμποδίζουν τον ήχο περιβάλλοντος, είναι ιδανικά για περπάτημα, τρέξιμο, ποδήλατο και η οδήγηση στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

H εταιρεία περιγράφει τα ακουστικά ως εξαιρετικά μικρά, ελαφριά και ικανά να παραμένουν στα αυτιά. Είναι IPX4 ανθεκτικά στο πιτσίλισμα και τον ιδρώτα, ενώ έχουν και μια λειτουργία Adaptive Volume Control που βελτιστοποιεί τη μουσική στον ήχο του περιβάλλοντος.

Η μπαταρία στα LinkBuds διαρκεί 5,5 ώρες και υπάρχει θήκη φόρτισης που προσφέρει συνολικά 17,5 ώρες ακρόασης. Η Sony αναφέρει, δε, πως με 10 λεπτά φόρτισης κερδίζεις 1.5 ώρα αναπαραγωγή μουσικής.

Τα LinkBuds της Sony κοστίζουν 178 $ στο Amazon.

Επεξεργάστηκε την 16 Φεβρουαρίου 2022 22:59

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.