Realme GT2 Series: Έρχεται στο MWC στις 28 Φεβρουαρίου

Στη Βαρκελώνη αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους τα Realme GT2 και Realme GT2 Pro και συγκεκριμένα στις 28 Φεβρουαρίου. Η Realme GT2 Series είχαν ανακοινωθεί στην αγορά της Κίνας και τώρα ετοιμάζονται για την παγκόσμια διάθεσή τους.

Στην περίπτωση του Realme GT2 έχουμε οθόνη 6.62 ιντσών με τεχνολογία AMOLED στα 120 Hz και επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 888, ενώ στην περίπτωση του Realme GT2 Pro έχουμε μεγαλύτερη οθόνη AMOLED στις 6.7 ίντσες, με τεχνολογία LTPO και συχνότητα λειτουργίας τα 120 Hz. Στην περίπτωση του μοντέλου Pro έχουμε τον Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 στη θέση του επεξεργαστή.

To Launch event για τα δύο μοντέλα της Realme GT2 Series είναι προγραμματισμένο για τις 28 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της συμμετοχής της εταιρείας στο φετινό Mobile World Congress, στην Βαρκελώνη, ενώ μαζί με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου θα παρουσιαστούν και δύο νέες χρωματικές επιλογές με την πίσω πλευρά να έχει ένα ειδικό πολυμερές υλικό που θα θυμίζει στην αφή την αίσθηση του χαρτιού.

Επεξεργάστηκε την 21 Φεβρουαρίου 2022 18:08

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Παπανικολάου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.